GLUTEENITTOMAT BLINIT

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
GLUTEENITTOMAT BLINIT


Näin syntyvät parhaat blinit:

AINEKSET
JUUREN VALMISTUS
¼ palaa hiivaa
2 ½ dl kädenlämpöistä maitoa
1 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhoa
½ tl sokeria

JUUREEN LISÄTÄÄN
2 kananmunan keltuaista sekä valkuaista
1 dl gluteenitonta olutta
1 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
½ tl suolaa
2 rkl voita

PAISTAMISEEN
Voita tai kirkastettua voita

VALMISTUS
JUURI
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää tattarijauho sekä sokeri.
Laita astia kohomaan lämpimään vesihauteeseen n. tunniksi

LISÄÄ
Erottele keltuaiset ja valkuaiset eri astioihin.
Vaahdota valkuaiset.
Lisää kohonneeseen taikinaan kananmunan keltuaiset, gluteeniton olut, Vaalea jauhoseos, suola ja voi.
Lopuksi lisää vaahdotetut valkuaiset varovasti nostellen

PAISTAMINEN
Paista blinipannussa jossa on voita.
Lisää voisulaa kääntämisen jälkeen.

Gluteenittomat blinit - Virtasalmen Viljatuote oy

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Tips from same category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Tip related images

Tip has no related images yet.

More information

  • Author
    Marek
  • Added
    12/28/2017 3:22 PM
  • Edited
    12/28/2017 3:23 PM

Give rating for tip

Log in to rate this a tip and to see it's average rating.

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s