Gluteeniton raparperipiirakka -resepti

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Gluteeniton raparperipiirakka -resepti

1) 150 g pehmeää voita, 1 dl sokeria: vatkaa vaahdoksi koneellisesti.
2) Lisää 1 kananmuna, sekoita joukkoon.
3) Jauhoja 3 dl (1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita, 1 dl vaaleaa jytte-jauhoa, 1 dl gluteenitonta jauhosekoitusta, leivinjauhe 1 tl). Lisää joukkoon pikkuhiljaa.
4) 24cm vuoka on hyvä koko. Voitele vuoka voilla ja lisää gluteenittomia korppujauhoja pohjalle ja reunoille.
5) Taputtele taikina tasaisesti vuokaan, kostuta käsi vedessä niin on helpompi saada taikina tasaisesti levitettyä.
6) Uunin pitää olla lämmin, 200 astetta, laita pohja paistumaan 15 minuutiksi.
7) Tee sillä aikaa kermaviilisose: 1½ purkkia kermaviiliä, 1 kananmuna, 1 tl vaniljasokeria, 1/2 dl sokeria. Sekoita.
8) Kun piirakkapohja on ollut uunissa 15 min, ota se uunista ulos, lisää kermaviili ja päälle raparperit. Päälle voi laittaa myös hiukan siirappia ja fariinisokeria.
9) Jatka paistamista n. 25 min. Hyvää tuli.

Kuvat ja resepti: Kirsi/Gluteeniton-Facebook-ryhmä

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Tips from same category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Tip related images

More information

  • Author
    Jezu 
  • Added
    07/09/2018 10:55 PM

Give rating for tip

Log in to rate this a tip and to see it's average rating.

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,045s