Gluteeniton sämpyläresepti

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Gluteeniton sämpyläresepti

"Tuli varmaan pehmeimpiä sämpylöitä mitä oon ikinä tehnyt."

5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 rkl psylliumia
1 dl öljyä
0,5-1 tl suolaa (laitoin 0,5 tl)
1 dl maissijauhoa
3 dl tattarijauhoa
n. 3,5-4 dl gluteenitonta jauhoseosta

1) Lisää psyllium ja pieneen määrään jauhoja sekoitettu hiiva veteen. Turvota 10min.

2) Lisää kaikki muut aineet ja sekoita.

3) Leivo sämpylöiksi ja kohota.

4) Paista 225 n. 10-15min.

Resepti ja kuva: Heidi/Gluteeniton-Facebook-ryhmä

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Tips from same category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Tip related images

Tip has no related images yet.

More information

  • Author
    Jezu 
  • Added
    06/17/2018 9:43 PM

Give rating for tip

Log in to rate this a tip and to see it's average rating.

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s