Gluteenittomat letut

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Gluteenittomat letut

Gluteenittomat letut syntyy helposti tällä ohjeella. Lettujen kanssa maistuvat sekä suolaiset että makeat täytteet.



AINEKSET
5 dl maitoa tai vettä
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta
2 kananmunaa
½ – 1 tl suolaa

Paistamiseen voita tai öljyä.

VALMISTUS
Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa.
Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten joukkoon.
Anna turvota n. 10 minuuttia.
Sekoita taikina aina ennen uuden annoksen ottamista, silla jauhot vajoavat kulhon pohjalle.
Paita ohukaispannulla pieniä lettuja tai paistinpannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja.

TARJOILE SUOLAISENA:
savukalatäytteellä
jauhelihalla
kasviksilla
erilaisilla juustoilla

TARJOILE MAKEANA:
hillolla ja kermavaahdolla
kinuskikastikkeella
hasselpähkinälevitteellä
marjoilla

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Tips from same category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Tip related images

Tip has no related images yet.

More information

  • Author
    Marek
  • Added
    01/18/2018 11:05 PM

Give rating for tip

Log in to rate this a tip and to see it's average rating.

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s