All inclusive ja keliakia?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • mamma74 13 viestejä27.12.2010 13:54

  Olemme valitsemassa ensi kesälle lomamatkaa ja näyttävät lähes kaikki lapsiperhehotellit olevan nykyään all inclusive. Onko kenelläkään kokemusta, miten tuollainen onnistuu jos perheessä on (lapsi)keliaakikko? Löytyykö mitään/vaihtelevaa syötävää?

 • Ninni 114 viestejä28.12.2010 10:13

  Kannattaa kysyä asiaa matkatoimistosta, josta matkan varaatte tai suoraan hotellista. Käsittääkseni tässä on hotellikohtaisia eroja, miten hyvin huomioivat erityisruokavalioita.

  Itse olen ollut keliaakikkona puolihoidolla ja saanut hyvää ja vaihtelevaa ruokaa, mutta olen aina varmistanut asian etukäteen.

 • Mainos

 • ranex 21 viestejä29.12.2010 13:06

  Itse olen ollu muutaman kerran all inclusive hotelissa ja aina on löytynyt sopivaa syötävää, tehneet erikseen liharuuat jos "tiskissä" olleet on jauhotettuja.

  ainakin kun näkivät, tuli henkilökunta opastamaan mitä saa syödä ja mitä ei. Matkanjärjästäjän kanssa ennokkoon sopinen tai suoraan hotelliin ilmoittaminen ja kun menen eka kertaa paikallisella kielellä oleva kielikäännös mukana, näin mie oon toiminnu. ja hyvin oon pärjänny.

 • Zlatan 44 viestejä30.12.2010 13:52

  En ole koskaan käynyt Tjäreborgin Sunwing-resorteilla mutta ainakin ne mainostavat yliherkille seuraavasti (kopioitu suoraan yhdestä Sunwing-hotellista):

  Yliherkkyyttä ruoka-aineille?

  Jotta voimme tarjota vieraillemme, joilla on ruoka-aineyliherkkyyttä, hyvän vaihtoehdon, niin Sunwingin MiniMarketit ovat yhteistyössä Ruotsin Keliakialiiton kanssa. Mikäli olet ostanut etukäteen ateriapaketin ja toivot gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, ota yhteys suoraan hotelliin viimeistään viikkoa ennen saapumistasi. Kysy neuvoa aina ravintolan henkilökunnalta. Ota yhteys hotelliin myös siinä tapauksessa, mikäli haluat varmistaa, että MiniMarket & Delissä on gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita.

 • Kermapulla 12 viestejä4.1.2011 13:28

  Heipä!
  Olen ollut All Inclusivessa neljästi:Meksikossa, Montenegrossa, Kreikassa sekä Marokossa ja omien kokemusteni perusteella voin suositella lämpimästi.
  Joka paikassa on ollut niin ylelliset buffetit että napa on paukkunut. Lähinnä omat leivät olen raahannut mukanani aamiaisia varten.
  Jokaisessa hotellissa olen ekoina iltoina näyttänyt kielikäännöstä ja sitten sen jälkeen on yleensä pääkokki/hovimestari joka päivä etsinyt minut käsiinsä ja näyttänyt mitä voi syödä. Lihoja/kaloja ovat sitten paistaneet erikseen mikäli tarjolla olleet jauhotettuja tai sooseissa eli samanlainen kokemus kun ranexilla.
  Muutamia kertoja ovat tuoneet sitten keittiöistä näitä vartavasten minulle paistamiaan lihalautasia sellaisia tukkimiehen annoksia että uuh ja aah, kyllä ei pysty syömään mitenkään kaikkea.

  Jälkkäripöydät ehkä ovat sitten olleet vähän vaisummat keliaakikolle - mutta kyllä on niistä sopivista syömisistäkin on saatu tajukankaalle ;o)
  Eli jälkkäriksi sitten jäätelöä, hedelmiä, marjoja, juustoja....

  Omien kokemusteni perusteella suosittelen siis lämpimästi!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s