Gluteenitonta Kanarialla?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • jori-o 84 viestejä15.3.2012 15:28

  Aurinkomatkojen lomaoppaassa oli Puerto de la Cruzista seuraavaa tietoa: La Pazin alueella olevassa myymälässä SM2000 leivotaan gluteenitonta leipää ja rantakadulla olevassa kahvila/myymälässä olisi myös gluteenitonta leipää myynnissä. Täytyy ensi kuussa tarkistaa asia.

  jori-o

 • jori-o 84 viestejä15.4.2012 20:23

  jori-o kirjoitti:
  Aurinkomatkojen lomaoppaassa oli Puerto de la Cruzista seuraavaa tietoa: La Pazin alueella olevassa myymälässä SM2000 leivotaan gluteenitonta

  jori-o

  Kävin yhtenä iltapäivänä katsomassa, mutta taisi olla loppu. Eli leiponevat aamuisin.

  jori-o

 • Mainos

 • Mampu 121 viestejä16.10.2012 22:00

  Las Palmasissa sijaitsevan pastelerian herkullinen esittely Youtubessa:

 • Mampu 121 viestejä16.10.2012 22:04

  Tässä vielä toinen:  ja kolmas:

 • Jezu  Ylläpitäjä16.10.2012 23:53

  Korjasin nuo videoiden linkit, kun nykyään Glu.fi:hin voi liittää suoraan myös videoita [VIDEO] ja [/VIDEO] -tägeillä Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä: Tekstin muotoileminen keskusteluissa.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Mampu 121 viestejä15.1.2013 00:46

  Ollaan nyt muutamaan kertaan käyty parissa Las Palmasin WOK-buffetissa; El Muellen yläkerrassa ja Las Arenasin yläkerran WOK Kingissä. Molemmista löytyy paljon syötävää; paistettua riisiä, riisinuudelia, sushia, kalaa ja mereneläviä, kaikenlaisia lihoja ja kasviksia sekä monenlaisia jälkiruokia. Wokattaessa ruoka joutuu tekemisiin gluteenipitoisen soijakastikkeen kanssa, mutta parilalla paistettavat lihat ovat gluteenittomia ilman mitään erikoisjärjestelyjä, sillä parilalla käsitellään vain tuoreita raaka-aineita. El Muellen jälkiruuista myös iso suklaafountain ja jätskit kastikkeineen sopivat.

 • ranex 21 viestejä10.12.2013 14:22

  Just tulin Kanarialta Puerto Ricosta, yllätyä oli että ruokalistoihin oli merkitty jo valmiiksi gluteeniton ja Hiberdinoisssa oli Beiker tuotemerkillä laaja valikoima tuoteita.
  Inglesissä kävin apilaniityssä, mutta se oli pettymys, kaveri tunsi kokin ja kävi kattomassa paikkoja ruokailun jälkeen todeten että jos en ois syönny ennen käyntiä, en söis ollenkaan ko. paikassa.
  Ulvova myllärin krapulapitsa oli ihan syötävä.
  Las Palmasin lentoasemalla siinä canaria myymälässä oli gluteenittomia keksejä myynnissä.
  Helsinki vantaalta en juuri gluteenittomia tällä kertaa bongannu, stokkakin oli maksalaatikon poistannu valikoimista.

  Jopa suolapurkin kyljestä bongasin sin glutein tekstin jota kylläkin olen aina pitänyt itsestään selvyytenä.

  Pakko mainostaan Anna-Liisan lihakukkoa lentokone eväänä, se on ihan ykköstä eli parasta mitä voi ottaa koneeseen evääksi.

 • Mainos

 • Reetta  719 viestejä15.12.2013 09:24

  Inglesissä Kuparipannun viereisessä kaupassa on myynnissä gluteenitomia tuotteita tuolla Beiker-tuotemerkillä. Tuotteiden ulkonäöstä päätellen ovat Schärin tuotteita. Hinta taisi olla Suomen tasoa suunnilleen.

  Oliskos hyviä vinkkejä Teneriffan Playa de las Americasin reissulle ?

 • vaimo 19 viestejä21.1.2014 20:14

  Lanzarote 1/2014: lähes kaikissa ruokakaupoissa ainakin Schärin gluteenittomia. Spar kauppoihin tuli juuri uutuutena Bimbo merkin gluteenittomia "paahtoleipiä" ja kuivakakkua. Bimbo on suosittu Espanjalainen paahtoleipämerkki. Lataan myös kuvan näistä. Eli omat paahtopussit hotelliin vain mukaan!

  Ravintoloissa tiedettiin hyvin gluteenittomuus. Muun muassa Puerto del Carmenin rantabulevardin (vanhan kaupungin päässä) "Dragon Chinese Restaurant Buffetissa" (2.krs) oli buffetissa reilusti myös gluteenittomia ja tarjoilijat osasivat kertoa että näitä saat syödä ja näitä et.

  Mutta McDonald´s ei myynyt hampurilaista Ilman sämpylää olisi kyllä saanut "hampurilaisen". Olin luullut että Kanarialtakin saa gluteenittomia hampurilaisia. Mutta ei ainakaan nyt saanut.

 • MariJo 77 viestejä21.1.2014 22:16

  Ihana aurinkoinen viikko Gran Canarian Maspalomasissa takana. Kylläpä oli helppo reissu ruokien suhteen, no problemos. Asustimme Sandy Golf-bungalowissa erittäin rauhallisella alueella golf-kenttien läheisyydessä. Olimme maksaneet etukäteen hotellin aamupalan, jota söimmekin sitten kyllästymiseen asti... Hotellin aamiaisella oli keliaakikoille varattuna vakuumiin pakattuja leipiä, keksejä ja tosi kamalan makuisia croissantteja. Oma mikro ja leivänpaahdin olivat merkattuina keliaakikoille. Parasta oli, että pyynnöstä sain tosi ison patongin, jonka henkilökunta paistoi erikseen. Sain sellaisen patongin myös, kun yhtenä iltana söimme hotellin ravintolassa illallisen.

  Kuten aiemmissa kirjoituksissa on tullut ilmi, kaupoista löytyi jonkin verran leipiä, makaroneja yms., kunhan vaan osasi etsiä. Itse ostin tuota Bimbo-paahtoleipää, joka ei kylläkään maistunut miltään. Keksejä oli monenlaisia eri kaupoissa.

  Ravintoloissa oli helppoa syödä. Kävimme Inglesin San Fernandon alueella syömässä kaksi kertaa. Ekalla kerralla aasialaisessa ravintolassa Lin`s barissa. Ruoka oli hyvää ja tarjoilija aivan käsittämättömän ystävällinen. Ymmärsi heti, mitä voin syödä ja mitä en.
  Toisella kerralla kävimme espanjalaisessa tapas-ravintolassa La Tapitassa. Ruoka oli tosi maukasta ja henkilökunta tosi kivaa. Järjestivät mulle erikoisannoksia, kun en kaikkia normiannoksia voinut syödä.
  Kävimme myös ravintola Chipi Chipissä (lähellä esim. Kuparipannua), jossa ruoka oli yksinkertaista, mutta hyvää. Palvelu oli osittain jopa lipevää, mutta toinen symppis tarjoilija pelasti käytöksellään toisen törkeyden. Sangria oli tuolla todella hyvää.
  Pistäydyimme myös suomibaari Mummolassa. Oli kyllä niin ankea tunnelma ja tarjoilija ihan kuutamolla, että liukenimme paikalta mahdollisimman pian. Eipä sitten tehnyt mieli käydä muissakaan suomalaisissa paikoissa. Ehkä sitten, kun loma on pidempi ja tulee ikävä vaikka lihapullia...

  Lentokoneessa(Thomas Cook)oli vähän parempi ruoka kuin Finnairilla, muttei herättänyt mitään intohimoa.

 • jori-o 84 viestejä20.3.2014 14:49

  Tuli taas käytyä Puerto de la Cruzissa Teneriffalla. Kaupoissa olivat gluteenittomat leivät aika vähissä. Vain yhdestä Mercadonasta löytyi valmista leipää. Toisesta Mercadonasta ja toisesta Hiperdinosta löytyi paistettavia leipiä. Vihdoin äkkäsin vanhan kunnon Herbolarion ja sieltä löytyi Schärin kaasuun pakattua leipää.
  Ravintoloista sai kaikista missä kävin kunnolla syödäkseni.

 • jori-o 84 viestejä23.3.2014 20:42

  Tuli vaan mieleen, että miksi Puerto de la Cruzissa ei ole El Corte Inles'in myymälää. Onkohan Al Campo ostoskeksuksessa en tiedä.

  jori-o

 • Mainos

 • MKO75 1 viesti21.2.2015 14:06

  Tulin juuri Las Palmasista ja sain vehnää elimistöön vaikka laput gluteiinittomasta ruokavaliosta oliki espanjaksi ja englanniksi. Onneksi kaupoista löyty kuitenki ruokaa. Tämmösen linkin sain eräältä avuliaalta suomalaiselta:http://www.viajarsingluten.com/en/movil/

 • ranex 21 viestejä29.10.2015 08:27

  Aika hyvin löytyy nykyisin sin glutein merkkejä ruokapakkauksista canarialla, ei tarttee enää juuri käännösten kanssa pelleillä, riittää että tilatessa ilmoittaa sin glutein. Carrefour on minusta ykkönen gluteenittomien hankintaan Vecindariossa kauppakeskus Atlanticossa. Lähes joka kaupasta löytyy sin glutein hylly. Jotenkin vaan leivät tuntuvat canarialla olevan kuivempiä kuin täällä.
  ELBA aeropurto Vecindario hotellissa oli loistavasti merkitty myös gluteenittomat tuotteet aamupalalla.Tosin gluteenitonta leipää en ees kysynyt, kun olin oman leivän kanssa varautunut aamupalle.

 • jori-o 84 viestejä7.11.2015 13:45

  Jezu kirjoitti:
  GlutExo kirjoitti:
  Fuerteventuralla löytyy gluteenittomia tuotteita ainakin Spar Padilla-marketeista ja Hiperdino-marketeista.
  Spar-marketeissa esim. pakastealtaassa varattu oma pääty tuotteille ja se merkitty selvästi kyltillä.
  Corralejossa, saaren pohjoisosassa on juuri avattu brittien pitämä kahvila joka leipoo gluteenittomia tuotteita tilauksesta ja ilmeisesti siellä myös jonkinlainen perusvalikoima saatavissa lähes päivittäin.

  Kiitokset tästä vinkistä. Toteutuu kanarian reissu vihdoin ja kohteena juurikin Corralejo. Hyviä ravintolavinkkejä otetaan vastaan koko Fuerteventuran alueelta

  Löytyykö uudempia vinkkejä Corralejosta?
  Tammikuussa olen lähdössä.
  Mikä on tuon brittikahvilan tarkempi sijainti?

  jori-o

 • Mampu 121 viestejä10.1.2016 21:36

  Löysin Carrefourista muutaman hyvän gluteenittoman tuotteen! Latino-hyllystä löytyy Cheese Bread eli Pan de Queso -jauhe, josta on helppo paistaa itse gluteenittomia juustoleipäsiä. Hinta 2,10 e/paketti. Hyviä Samalta osastolta löytyy pakasteena kolmea erilaista maissileipää/piirakkaa, jotka voi lämmittää pannulla tai paahtimessa, varmaan myös mikrossa; valmistaja El Dorado ja tuotteen nimi Arepas de Maiz (löytyy makeaa, joka sopii esim hillon ja jäätelön kanssa, juustolla täytettyä ja tavallista). Näissä ei todeta erikseen gluteenittomuutta, mutta valmistusaineissa ei ole mitään gluteenipitoista.

 • jori-o 84 viestejä25.1.2016 14:14

  Matka Fuerteventuralle on ohi.
  The Point ravintolan taru taitaa olla lopussa. Sen edessä on rakennustyömaa ja ravintola pimeänä.
  Opas kertoi uudesta ravintolasta Restaurante SANUS, Calle Anzuelo 4 www.sanusfuerteventura.com . Oppaan mukaan sinne kannattaa varata pöytä, mutta menin sinne noin seitsemältä ja hieman oli vapaata tilaa. Ravintola on aika pieni, kymmenkunta pöytää. Kaikki ruoat ovat gluteenittomia.
  Hotellimme vieressä oli Hiperdino josta löytyi SCHÄR:n tuotteita.

  jori-o

 • Mainos

 • Mampu 121 viestejä16.11.2016 17:33

  Päivittelen Las Palmasin ruokakauppojen gluteenittomien tuotteiden tietoja:
  MERCADONAssa lähes kaikissa tuotteissa suurin piirtein vesipulloa myöten on merkitty gluteenittomuus, Sin gluten. Toki niiden lisäksi on paljon muitakin oikeasti gluteenittomia tuotteita. Löytyy myös useammanlaista leipää sekä mm leivitettyjä kalkkunanugetteja ym pakastealtaasta. Kvinoaa löytyy valmiiksi keitettynä pakasteesta 2 annospussin pakkauksissa. Samanlaisissa on myös valmiiksi keitettyä riisiä.
  HIPERDINOssa kannattaa seurata hintalappujen väriä. Mustalla hintalapulla olevat tuotteet ovat gluteenittomia, joskin kannattaa vielä tarkastaa tuoteseloste. Pakastealtaassa on myös gluteenittomia kalapuikkoja ym. Keksi/korppuhylly on monipuolinen ja selkeä.
  CARREFOURISSA on selkeä gluteenittomien hylly, mutta myös paljon muuta gluteenitonta. Hyviä ovat esim valmiiksi leivitetyt kana- ja possuleikkeet (Las Arenasin Carressa kylmäkaapissa takaseinän vasemmalla eri maiden tuotteiden yhteydessä)
  SPAReissa on myös gluteenitonta tarjontaa, mutta ovat useimmat aika pieniä kauppoja.
  Lähes kaikista marketeista saa myös mikrossa lämmitettävää riisiä ja kvinoaa http://www.brillante.es/vasitos/

 • MariJo 77 viestejä15.2.2018 09:09

  Viikko Cran Canarian Puerto Ricossa, ruuankin puolesta suosittelen. Jostain kumman syystä gluteenittomuus on siellä ravintoloissa tosi hyvin tiedossa. Monen ravintolan edessä on jopa kylttejä, missä gluteenitonta mainostetaan. Ravintoloiden ruokalistat ovat aika samantyyppisiä, mutta jokaisella on oman tyylisensä ruuat. Paella esimerkiksi on joka paikassa erilaisen makuista. Monessa ravintolassa saa gluteenitonta leipää valkosipulilla tai ilman. Kaupoissa on pienet valikoimat gluteenitonta, mutta kyllä niillä viikon tai kaksi pärjää.

 • Serpentiini 1 viesti6.11.2018 13:45

  Turistikohteissa on kyllä tieto ja tiedotus parantunut hyvin. Keliaakikon ei enää tarvitse joka paikassa lähteä itse kyselemään ainesosia, vaan palvelu pelaa paremmin ja voi keskittyä rentoon lomailuun.

 • Riekkosak 1 viesti11.11.2018 20:54

  Onkohan kellään ajantasaista tietoa gluteenittomien tuotteiden tarjonnasta kaupoissa Fuerteventuran Corralejossa?

 • Pandelis 1 viesti5.2.2022 21:30

  Onko tietoa teneriffan gluteenittomista ruokapaikoista?

 • Mainos

 • jori-o 84 viestejä8.2.2022 20:27

  Pandelis kirjoitti:
  Onko tietoa teneriffan gluteenittomista ruokapaikoista?

  Minnepäin olet Teneriffalla menossa?
  Puerto de la Cruzissa saanee gluteenittomia aterioita kaikista ravintoloista. Tosin en ole kymmeneen vuoteen siellä käynyt.

  jori

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s