"Kahvi ja pulla"

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Pulla 267 viestejä28.11.2009 12:57

  Kun kadun varsilla mainostetaan "kahvia ja pullaa" tiettyyn hintaan, luulisi myös keliaakikoille olevan "kahvin ja pullan" samaan hintaan.

 • Viveka 127 viestejä28.11.2009 20:26

  Aivan!

  En ole koskaan edes huomannut kysyä saisko tuollaisen tarjouksen gluteenittomana. Pitääpä kokeilla! Ei niissä yleensä lue, että se koskisi vain normipullaa...

  Harvemmin kyllä tulee kahviloissa käytyä, kun olen suivaantunut gluteenittomien tuotteiden pienen koon ja kalliin hinnan yhdistelmään.

  ~ Gluten-free personality since 2004 ~

 • Mainos

 • Jezu  Ylläpitäjä28.11.2009 22:28

  Sehän olisi jo suoritus, jos ylipäätään löytyy se gluteeniton pulla

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • ponipimu 239 viestejä29.11.2009 01:37

  ärsyttääkö ketään muuta nämä joulunajan kahvi ja torttutarjoilut? enpä kovin monessa paikassa ole gluteenittomiin torttuihin törmännyt, saatikka pipareihin, yleensä on ollut vain jotain keksejä... plääh.

  ja nekin laitettu tarjolle niin että kontaminaatiovaara olemassa, jäänytkin usein ottamatta sen vuoksi. laitoinkin vasta halpa-halliin palautetta asiasta.

  mutta jotain plussaakin, keväällä erään apteekin avajaisissa oli gluteeniton täytekakku korvattu gluteenittomalla leivoksella, ne oli tosi hyvin tarjolla omassa pöydässä ja annospaloina leivospohjilla valmiina, ja erittäin hyviä olivat!

 • Jezu  Ylläpitäjä29.11.2009 16:40

  Onko joku oikeasti saanut jotain gluteenitonta näiden huonekalumarkettien ja muiden kahvipullatuksissa? Itse en ole tajunnut mennä edes kysymään ja tyytynyt kiltisti vain kahviin

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • milla 412 viestejä30.11.2009 05:36

  Jezu kirjoitti:
  Onko joku oikeasti saanut jotain gluteenitonta näiden huonekalumarkettien ja muiden kahvipullatuksissa? Itse en ole tajunnut mennä edes kysymään ja tyytynyt kiltisti vain kahviin
  Ei kyllä ikinä tule mentyä kysymään. Vaikka harvoin noita kahvi- pulla tarjoiluita kohille osuu . Mutta kahviin tyydyn

 • KariK 27 viestejä30.11.2009 16:04

  Olin eilen Vaasan Expertillä, siellä oli kahvia, glögiä ja nisua tarjolla. Kysyin ihan "piruuttani" että josko löytyisi gluteenitonta. Kuinka ollakaan pöydän takana ollut nuori nainen sanoi, että jotain pitäisi kyllä löytyä ja kaivoi esille paketin Semperin suklaakeksejä. Kyllä olivat hyviä glögin kanssa. Oli iloinen yllätys.

 • Mainos

 • porajata 460 viestejä30.11.2009 18:25

  Täällä myös iloinen yllätys...

  Paikallinen kauppa täytti 30 v ja oli kahvitarjoilu+pullaa

  Kysyin myös onkos mahdollisesti gluteenitinta niin rouva otti liinan pois yhden vadinpäältä ja sieltä paljastui gluteeniton kuivakku....

 • Siukku13 60 viestejä30.11.2009 20:54

  Kyllä tällaiset on maininnan arvoisia, jos joku on ottanut erikoisruokavalioita huomioon näissä ilmaistarjoilussa. Täytyy itsekin kysellä, kun seuraavan kerran sellaiseen törmää. Välillä sitä tuntee itsensä ikäänkuin 'lähetyssaarnaajaksi' kun yrittää levittää tietoisuutta. Ei noissa kaikissa tarjoilussa varmaan aina kaikilla ole edes tullut mieleen kaikki allergiat sun muut.

 • Tallulah 476 viestejä1.12.2009 11:32

  Pulla kirjoitti:
  Kun kadun varsilla mainostetaan "kahvia ja pullaa" tiettyyn hintaan, luulisi myös keliaakikoille olevan "kahvin ja pullan" samaan hintaan.

  Eihän se koske kaikkea pullaa! Mitä olen huomannut niin tuo tarjous on yksi tietty pulla ja piste. Koskaan en ole huomannut että tarjouksella saisi minkä tahansa pullan.

 • Zlatan 44 viestejä1.12.2009 21:32

  Ei ihan kuulu topicin mutta jos käy Turun/Raision Myllyn luona olevassa Naantalin Aurinkoinen kahvilassa niin itse ainakin yllätyin koska lounaaseen kuluu mukaan joku jälkkäri joka sitten on tavallinen munkki, pulla tai täytekakkupala mutta jos kysyy jos olisi jotain glut.vaihtoehtoa he käyvät lämmittämässä glut.pullan taikka muffinsin.
  Parempi syödä 8-9 euron seisova pöytä lounas sisältäen kaffeet ja glut.pullan kun maksaa erikseen kaffeesta ja glut.pullasta 4-5 euroa.

 • ponipimu 239 viestejä2.12.2009 02:20

  Laitoin tässä jokin aika sitten palautetta Kannuksen Halpa-hallille kun siellä oli joku kahvitarjoilu ja korvapuustia oli taviksille tarjolla, gluteeniton oli keksejä.

  Ihan kiva oli tarjoilu siis, mutta se tyttönen joka siellä kahvituksesta vastasi, oli kyllä melko tumpelo...

  Hänellä oli kertakäyttöhanska kädessä, ja nosteli pullia yksitellen lisää tarjolle jostain sivupöydältä, yli sitä glutenittomien keksien vadin. Arvaatte että niitä raesokerin murusia ym. pullan murua tietenkin tippui niiden glut. keksein päälle! Ja ne glut.keksit oli vain laitettu kulhoon, maininta oli gluteeniton muttei mitään tietoa mitä ja kenen valmistajan kekseistä oli kyse. Eikä mitään kantta tms, päällä.

  Ilmeisestikään tälle tytölle ei oltu ohjeistettu miten yleensäkkin kahvituksissa menetellään, pullia ei yksitellen nostella tarjolle vaan koko tarjotin vaihdetaan kerralla ja täyttö tehdään sivupöydillä. Ja aina gluteenittomat laitetaan omissa myyntipakkauksissa esille, jo ihan sekaannustenkin vuoksi ja mahdollisimman paljon erilleen tavallisista tarjottavista.

  Samassa kaupassa oli myös joku miesten kokkikerho laittamassa possupataa. Kysyin onko pata gluteenitonta ja vastaus oli "joo se on laktoositonta". Tarkistin sitte ite fondipullon kyljestä pystyinkö maistamaan. siinä sitten lukiessani toinen miehistä totesi että "on se hyvä kun nykyään kaikkea saa laktoosittomana tai ainakin hylana"

  Lähti kuulkaa melkoinen palautekirje halpa-halliin. Sain siihen vastauksenkin ja lupasivat panostaa seur. kertaan.

  Kokkina sitä nykyään kiinnittää uskomattoman paljon huomiota kaikeen keliakiaan liittyvään.

 • Mainos

 • Siukku13 60 viestejä2.12.2009 12:40

  Hei mäkin olen kerran saanut vastaukseksi, että kyllä se on laktoositonta, kun kysyin että onko gluteenitonta! Tämä oli jäätelömyyjä.

 • Jezu  Ylläpitäjä2.12.2009 12:58

  ponipimu kirjoitti:
  Lähti kuulkaa melkoinen palautekirje halpa-halliin. Sain siihen vastauksenkin ja lupasivat panostaa seur. kertaan.

  Hohhoijaa, melkoista toimintaa! Tätä ilmeisesti tapahtuu paljonkin, että yritetään panostaa, mutta pieleen menee kuitenkin, kun ei viitsitä ottaa asioista kunnolla selvää.

  Vahinkoja sattuu, kun ei olla perillä asioista. Istuin iltaa serkullani hetimiten diagnoosin jälkeen ja hän oli tehnyt kanasalaattia - nätisti oli tavalliset leipäkrutongit salaatin seassa, mutta serkkuni oletti, että tokihan salaattia voi syödä, kun vaan napsii krutongit pois. Pieni selvitys asiasta ja jatkossa kaikki onkin toiminut ihan oikein

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,017s