thermo 5 viestejä – 2.7.2014 11:11
Kyselenpä, mitä leipiä olette käyttäneet ruisleivän tilalla?
Itse olen viime aikoina syönyt Garbon Sport -leipää tumman leivän vastineena. Onko muita ideoita?
hemu 59 viestejä – 2.7.2014 21:04
Ihan parhaita hapanleipiä ovat Eilamari-leipomon tummat leivät.
Ne ovat aivan uskomattoman "ruisleipämäisiä". Myös Moilasen tattarileipä on aivan kelvollista, samoin kuin vuohelan tattarirevityt ja -limput. Itse leipoen onnistuu mainio reikäleipä Linseed oy:n Lumina reikäleipäjauhoseoksesta. Vaihtoehttoja siis onneksi löytyy.
Soffiine 44 viestejä – 6.8.2014 12:20
Elinan kotileipomon tumma vuokaleipä on tosi hyvä.
Mitä olen huomannut niin vaihtelua se vain silloin tällöin vaatii ja kyllästyä voi hetkeksi itse leivottuunkin.
Tietyt jauhot tai vaikka pellavansiemenet voi saada asiakkaan torppaamaan leivän takaisin hyllyyn. Siksi olisi tärkeää että kauppiaat huomaavat pitää erityistä huolta gluteenittomasta leipähyllystä ja sen monipuolisesta valikoimasta. On hyvä käyttää myös pienempien leipomoiden leipiä ja leivonnaisia, sieltä tulee hittituotteita ja maku yleensä on parempi kuin niillä suurten leipomoiden teollisuustuotteilla.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.