Nizza

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Mamma 117 viestejä5.2.2010 09:08

  Olen lähdössä alkukeväästä Nizzaan. Onkohan kellään matkakokemuksia keliaakikon näkökulmasta.?

 • Jezu  Ylläpitäjä5.2.2010 12:23

  Kun kävin Nizzassa, ei vielä ollut keliakiadiagnoosia, mutta ehkä törkein tarjoilija ikinä jäi mieleen.

  Eräässä Cours Saleyalla sijainneessa ravintolassa (en muista nimeä), saimme todella törkeää palvelua, kun sitä satuimme saamaan. Kun emme heti juomien tilausta otettaessa ilmoittaneet haluavamme myös ruokaa, emme saaneet menuja ja kun pyysimme menut erikseen, saimme kunnon ryöpytyksen ranskaksi (seuralainen ymmärsi sen verran ranskaa, että jonkin sortin haukkulitannia tyhmistä turisteista sieltä tuli). Tilausta ei koskaan otettu, koska tarjoilija jutteli viereisessä pöydässä ystäviensä kanssa, joten jätimme sentilleen oikean hinnan juomista ja poistuimme kadun toisella puolella olleeseen ravintolaan, jossa homma toimi ihan hyvin.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Mainos

 • Mamma 117 viestejä5.2.2010 13:17

  No joo, tiedossa on tuo nizzalaisten töykeys; heitä nyt en kuitenkaan ole menossa katsomaan ja jätänkin ihan omaan arvoonsa tarjoilijoiden kiukuttelut. Jos joku nyt kuitenkin on ihan diagnosoituna Nizzassa vieraillut niin olisi kiva jos jotain hyviä ruokapaikka vinkkejä löytyisi.

 • katjah 2 viestejä28.6.2010 19:07

  Heippa!
  Olin viime kesänä perheeni kanssa Nizzassa. Minä ja mieheni olemme kumpikin gluteenittomalla ja maidottomalla ruokavaliolla. Ravintolassa kävimme heti ekana päivänä ja se oli kauheaa. Tarjoilijan oli vaikea ymmärtää allergiaamme ja loppujen lopuksi saimme ylikypsät pihvit ja ranskalaiset. Lasku oli törkeän hintainen. Emme enää sen jälkeen syöneet ravintolassa, rahamme eivät olisi riittäneet : ).
  Oli onni, että meillä oli mökki ja oma keittiö. Teimme ruuat itse. Suomesta olimme ottaneet mukaan omat gluteenittomat leivät ja kakut. Niillä pärjäsimme pitkälle.
  Muutamaa päivää ennen suomeen lähtöä vierailimme Monacossa ja sieltä löysin gluteenitonta leipää ja keksejä. Tarkkana sain olla päiväysten kanssa. Ehdin mennä kassalle, kun huomasin kummankin tuotteen olevan vanhoja. Menin vaihtamaan ja keksi hyllyssä huomasin, että perimmäiseksi oli laitettu tuoreet keksit ja vuoden 2007 oli edessä. Kyllä ihmetytti.
  No, Nizza on upea paikka ja ruokahan on sivuseikka. Tänä kesänä olemme menossa uudelleen.

 • Jezu  Ylläpitäjä30.6.2010 12:09

  katjah kirjoitti:
  Ravintolassa kävimme heti ekana päivänä ja se oli kauheaa. Tarjoilijan oli vaikea ymmärtää allergiaamme ja loppujen lopuksi saimme ylikypsät pihvit ja ranskalaiset. Lasku oli törkeän hintainen. Emme enää sen jälkeen syöneet ravintolassa, rahamme eivät olisi riittäneet : ).

  Kuulostaa niin Ranskalta

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s