Viljanjyviä GoGreen-tattarissa!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jekku 21 viestejä28.2.2011 21:32

  Bongasin GoGreen-tattarin ja punaisten linssien joukosta useita viljanjyviä. Pakkauksissa ei ole mitään mainintaa mahdollisista epäpuhtauksista ja siksi olen syönyt noita laatikkokaupalla. Hirvittää ajatella, kuinka paljon vehnän(?)jyviä on tullut popsittua samalla :/ GoGreenin nettisivuilla mainitaan, että tattari on luontaisesti gluteenitonta..! Laitoin valmistajalle palautetta, vastausta odotellessa taidan ostaa toisen merkkisiä tuotteita...

 • Vaula 141 viestejä28.2.2011 22:15

  Mietin juuri tänään Go Green -tuotteiden puhtautta, kun muistelin että joskus täällä oli ollut keskustelua viljanjyvien löytymisestä Go Greenin linssien joukosta. Tein nimittäin ruokaa Go Greenin rouhitusta tattarista ja tajusin vasta jälkeenpäin että tuote ei välttämättä olekaan puhdas.

  Go Greenin sivuilta en äkkiseltään löytänyt mitään varoitusta mahdollista muiden viljojen jäämistä. Pitääpä huomenna soittaa yrityksen asiakaspalveluun ja kysyä. Harmittaa että näistä asioista pitää aina oppia kantapään kautta :/

 • Mainos

 • Jezu  Ylläpitäjä1.3.2011 00:02

  Vaula kirjoitti:
  Pitääpä huomenna soittaa yrityksen asiakaspalveluun ja kysyä. Harmittaa että näistä asioista pitää aina oppia kantapään kautta :/

  Kerro asiakaspalvelun vastaus sitten tänne, niin muutkin tietävät mikä on homman nimi

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Reetta  719 viestejä1.3.2011 07:04

  Itse käytän myös GoGreen kokonaista tattaria uunipuuroon (edullinen hinta). Pesen/huuhtelen ryynit ja sitten vaan kippoon. Enpä ole tutkinut, onko joukossa kenties jotain sinne kuulumatonta. Täytyypä seuraava loota tutkia.

  Olenpa minäkin käyttänyt noita satoja laatikollisia. Kontrolliverikokeessa ei ainakaan näkynyt kohonneita vasta-ainearvoja hiljan.

 • Vaula 141 viestejä1.3.2011 22:28

  Soitin tänään Go Greenin asiakaspalveluun, ja sieltä vastaus oli että heidän tuotteistaan takuuvarmasti gluteenittomia ovat kokonainen tattarisuurimo, tattarirouhe, tattarihiutale (ei myynnissä Suomessa), hirssi sekä polenta. Näiden tuotteiden paketeissa on myös gluteeniton-logo. Muiden tuotteiden kohdalla puhtaudesta ei voida antaa täyttä varmuutta.

  Mitä tulee Jekun kommenttiin tattarista ja viljanjyvistä, kannattaa varmaan soittaa asiakaspalveluun ja antaa palautetta.

 • gluteenivapaa 5 viestejä6.3.2011 10:10

  Olen itsekin syönyt noita GoGreenin tuotteita aika paljon, etenkin kinoaa, joka on ollut lempparini. Olen jotenkin ajatellut, että kaikki GoGreenin ei-viljatuotteet ovat automaattisesti gluteenittomia.

  Pitää kai siirtyä takaisin hirssiin... Vai uskaltaakohan sitäkään sitten syödä, jos kerta Jekku oli löytänyt tattaristakin viljan jyviä? Luulisi auttavan, jos huuhtelee kunnolla?

 • Reetta  719 viestejä6.3.2011 19:00

  Taas meni GoGreen-tattarista tehty puuro uuniin. Pikaisesti hämmentelin ryynejä, eikä mitään ylimääräistä ottanut silmään.

 • Mainos

 • Jekku 21 viestejä14.3.2011 13:01

  GoGreen halusi, että lähetän jyvät analysoitavaksi. Ilmoittelen kyllä täällä, kun saan vastauksen.

 • Reetta  719 viestejä13.4.2011 21:46

  Mikähän mahtoi olla GoGreein vastaus ?

  Lienee tullut, kun edellisestä viestistä jo kuukausi.

 • Jekku 21 viestejä14.4.2011 19:13

  Ei ole vielä vastausta kuulunut. Tosiaan aika kauan on jo mennyt, toivottavasti posti on vienyt pakettini edes perille...

 • myy 10 viestejä2.5.2011 14:04

  Maanviljelijänä tiedän että pellossa kasvaa muutakin kuin sitä mitä sinne kylvetään(linnut tuovat jyviä , siemen on epäpuhdasta jne). Eeststä saamani kokonaiset tattarit sisältävät muitakin jyviä mutta perkaan ne yksinkertaisesti pois. Viljojen jyvät erottaa hyvin tattarista. Kun tattarit vielä huuhtoo voi ne mainiosti käyttää.Yhtä kattilallista varten tämän suorittaa melko nopsaan.

 • Jekku 21 viestejä7.6.2011 22:24

  GoGreeniltä tosiaan tuli vastaus, jo aikoja sitten. En vaan heti jaksanut kommentoida tänne ja siksi unohtui.

  Täysin gluteenittomia GoGreenin tuotteista ovat vain kokonainen tattarisuurimo (juuri näistä löysin viljanjyviä!), tattarirouhe, tattarihiutale, kuorittu hirssi ja polenta. GoGreen ostaa näiden tuotteiden raaka-aineet toimittajalta, joka takaa ettei raaka-aineissa ole muita viljoja. Kunkin toimituksen mukana on todistus jäämäerittelystä ja hyväksytty tulos on edellytys sille, että raaka-aineet otetaan vastaan. Lisäksi pakkaamossa suoritetaan allergeenisiivousta ja noudatetaan tuotannonsuunnittelua. GoGreen suosittelee, että keliaakikot käyttävät ainoastaan em. viittä tuotetta.

  Aion kyllä jatkossakin ostaa noita tattarisuurimoita, täytyy vaan katsoa ennen kattilaan heittämistä, ettei seassa ole mitään ylimääräistä. Vaikka tuote on tarkastettu, niin näköjään puhtauteen ei voi silti 100 % luottaa.

  Kannatti muuten laittaa palautetta, koska sain hyvityksenä kolme 10 euron Keskon lahjakorttia. Kyllä noilla muutaman leivän ostaa :P

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s