Siukku13

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6
 • Virolainen tattari ja hirssi 14.4.2012 20:52

  Mitenköhän puhdasta on virolainen tattari ja hirssi joita saa virolisista ruokakaupoista Suomessa? Se tattari on ainakin hurjan paljon parempaa kun suomalainen.

 • Alku-Lakritsi 25.3.2011 22:28

  Nam nam nam! Kaikki mainioita makuja ja gluteenittomia, niinkun melkein kaikki muutkin tehtaan valmistamat tuotteet.

 • SAIN VÄÄRÄÄ RUOKAA 18.8.2010 21:06

  Tottahan se on että vahinkoja voi sattua, vaikka kuinka yrittäisi olla tarkka, kun on inhimillinen tekijä mukana. Harmillista, muttei sille kai voi mitään.
  Minä sain väärää juomaa viikko sitten. Mieheni tilasi minulle kuivan siiderin hanasta. Pöydässä katselin tuoppia että onkin mukavan tummaa. Otin kunnon kulauksen ja totesin että se on olutta. Minusta olut on järjettämän pahan makuista. Nielasin sen äkkiä että pääsisin mausta eroon. Sain juoman vaihdettua siideriin, mutta vasta kotona tajusin että olisi tietysti pitänyt sylkeä se juoma pois. Mitään oireita ei tullut, mutta mulla ei ollut niitä ennen diagnoosiakaan. Tosin en tiedä minkälainen gluteenipitoisuus oluessa on muutenkaan.

 • Kesä ja jäätelökioskit 9.6.2010 22:18

  Helsingin jäätelötehtaalla ei ainakaan viime kesänä ollut gluteenittomia vohveleita. Löysin aikanaan keskustelun jossa joku oli saanut tehtaalta tuoteselostuksen, jossa todettiin että jäätelöt on gluteenittomia, jollei sitten ole tippunut vohvelista paloja jäätelön sekaan. Ainakin minä olen ollut kioskilla niin että joku myyjä on onnistunut rikkomaan sen vohvelin laittaessaan palloa.
  Tämä ei suinkaan tarkoita sitä että jättäisin itse jäätelön väliin...

 • Nettikauppaa ulkomailta 29.3.2010 20:38

  Nonna: Nyt huomasin että keliakia onkin sun lapsella. Sitten ymmärrän paremmin että kaipailet tuotteita. Itse jotenkin paremmin kärsii ilman, mutta lapselle on kiva olla kaikkea, etenkin jos on muita 'tavis-lapsia'.

 • Nettikauppaa ulkomailta 29.3.2010 20:36

  Jotenkin on jäänyt tuo tilaaminen ulkomailta, vaikka minäkin tuota querfoodia kovasti alussa katselin. Ostokset on jäänyt jauho-keksi-näkkileipä-linjalle. Leivät tulee tehtyä itse ja pastan tilalla on nuudelit. Toki nyt kun taas katseli tuota querfoodin valikoimaa katseli niin olishan siellä vaikka mitä.

 • Gluteenittomat pääsiäismunat? 25.3.2010 18:19

  Jaa päteeköhän tuo saattaa sisältää sitten muihinkin tuotteisiin. Siis että jos ei syö suurta määrää päivittnäin niin noita saattaa sisältää tuotteita vois syödä huolettomammin. Itse olen ainakin kerran sortunut Tupla-patukkaan.

 • Mövenpick keksit 20.2.2010 21:30

  Jezu kirjoitti:

  Itse en syö tuotteita, joiden ainesosana on vehnätärkkelys, mutta paketissa ei ole mitään mainintaan gluteenittomuudesta. Hyvänä esimerkkinä Pringlesit.

  Oletko muuten huomannut että Pringles purkissa lukee englanniksi, että se vehnätärkkelys on gluten free!
  Ja osassa prinkkuja on kyllä sitten ihan vehnää.

 • Kebab-liha? 11.1.2010 21:56

  Carsu kirjoitti:
  Itse kyselin gluteenittomuutta Pappa pizza ketjun ravintolassa Espoossa, kuulemma heidän kebabissa on vähän vehnää. Eli ei käy.. Tosin he hankkivat heti tämän pyynnön jälkeen gluteenittomia pizzapohjia Mutta ilmeisesti esim Chilli ja Stadin Kebab Helsingissä, eivät myöskään ole gluteenittomia.. harmi kun se kebab on niiiiin hyvää!

  Kysyin myös kerran samassa liikkeessä gluteenittomuutta, ja tiskin takana ei kukaan ymmärtänyt, minkälaista ruoan olisi pitänyt olla. Mutta jos noita pizzapohjia oikeasti on niin se olisi hienoa, koska on pojan ja miehen suosikkipaikka.

 • Puoli vuotta .. 15.12.2009 14:35

  Onnittelut! Mulla on jo vuosi takana, mutta sekä 3kk, 6kk ja 9kk tarkastukset ei ollut normaalit. Tänään oli taas tarkastus, joulun jälkeen nähdään onko nyt jo ok.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Keskustelu
  60 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  10 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  22.3.2009 21:01

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s