mankeli

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2
 • Juoksukelit 2011 9.5.2011 09:01

  Oli kesä taikka talvi niin aamu alkaa tunnin juoksulenkillä! Tänä aamuna +13 ja aurinkoa, mahtava keli pinkoa!

 • Punnitse&Säästä! 8.7.2010 08:14

  Missä tuo Oulun liike mahtaa sijaita? Ei löytynyt infoa ainakaan nettisivuilta!

 • Hirssi 2.4.2010 09:49

  Hirssi lisukkeena riisin tavoin! Hirssi-papu lisuke: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/23895/Hirssi-papu%20lisuke

  Tai Meksikolainen hirssi: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/50266/Meksikolainen%20hirssi

 • Refraktorinen keliakia 1.4.2010 18:24

  Jännä sattuma, kirjoitin juuri keliakia-aiheiseen kandintyöhöni refraktorisesta keliakiasta!

  Refraktorisessa keliakiassa tietyt solut (ohutsuolen epiteelin sisällä sijaitsevat T-lymfosyytit )poikkeavat ominaisuuksiltaan tavallisessa keliakiassa esiintyvistä soluista. Nämä solut ovat herkempiä muodostamaan lymfoomia eli imukudoskasvaimia.

  Tautia hoidetaan käsittääkseni kortikosteroideilla ja immunosupressiivisella lääkityksellä.

  En löytänyt lukuja siitä kuinka harvinainen kyseinen keliakian muoto on. Itsekin olisin kyllä kiinnostunut tietämään lisää tästä!

 • Gluteeniton Riika? 23.1.2010 23:10

  En osaa sanoa ravintoloista, koska yhdessäkään en vieraillut pari vuotta sitten Riikassa lomaillessani, mutta ainakin Stockmannilla oli runsaat valikoimat gluteenittomia tuotteita, leivistä pastaan ja kekseihin.

  Ja luulisi että jos ihan oikeaan ravintolaan menee syömään niin saa ruokansa gluteenittomana kun näyttää kielikäännöslappusen. Jos ei muuta niin Hesburgerin yksi salaatti on ainakin gluteeniton (kyllä, kauppojen nimien suhteen tunsi välillä olevansa Suomessa) Eli kyllä pärjää!

 • Sairaalaruoka 17.11.2009 14:43

  Minulle tehtiin lapsena gastroskopiakontrolli nukutuksessa ja herättyäni tarjolla oli leipää. Unenpöpperössä olin jo haukkaamassa leipää kun isäni huomasi kysyä oliko tarjoilu varmasti gluteenitonta. No, eihän se ollut.

  Huvittavaa sinänsä kun juuri gastroskopiasta saavuin..

 • Mukavia tilanteita 12.10.2009 13:24

  tiinuleenu kirjoitti:

  Parasta mitä minulle on sattunut gluteenittomuuden kanssa on Ranuan Hakuna Matata pizzeria! Olin siellä käymässä ja valmistauduin jo hakemaan kaupasta jotain valmis keittoa tms. Onneksi avasin suuni ja kysyin äidin naapurilta gluteenittomista ruokapaikaoista. Hän kertoi että kyseisestä pizzeriasta saa gluteenitonta pizzaa. Olin ihan ihmeissäni, koska kyseinen paikkakunta on todellakin pieni tuppukylä!
  Painelin pizzeriaan ja kyllä, sieltä todellakin saa gluteenitonta pizzaa. Paistavat sen erillisellä pohjalla puhdistetussa uunissa. Ja oli muuten hyvää!

  Ranualla on jostakin syystä suhteellisen runsaasti keliaakikkoja. Kysyntä näkyy paitsi ravintoloiden, niin myös kauppojen valikoimissa, vaikka pieni tuppukylä onkin!

 • Keliakiaruokavalion vaikutus hiuksiin 5.10.2009 18:00

  Itse ostin apteekista eläimille tarkotettua biotiinivalmistetta (kyllä nyt turkki kiiltää!) Mutta luulenpa sieltä saa ihmisillekin tarkoitettuja biotiinia sisältäviä pillereitä.

 • Keliakiaruokavalion vaikutus hiuksiin 4.10.2009 21:11

  Itselläni hiuksia alkoi tippumaan vasta ruokavaliomuutoksen jälkeen. Kuivat ovat vieläkin, joskin eivät enää niin ohuet.

  Biotiinikuurista voi olla hyötyä, itselläni auttoi ainakin. Kannattaa myös sulkea pois päänahan sairaudet!

 • Mitä kaipaatte entisestä elämästä? 2.9.2009 07:28

  Mannapuuro. Kera voisilmän tai kanelin ja sokerin. Kaikki muut maut olen jo jotenkin unohtanut niin, ettei niitä ees osaa kaivata, mutta mannapuuron makua en varmasti unohda ikinä!

  Itse en kaipaa tuota huolettomuutta juuri ollenkaan, pikemminkin on mukavampaa kun joutuu tiirailemaan etikettejä - tietää tarkalleen mitä suuhunsa pistää ja yleensä sen vuoksi jättää epäterveelliset herkut pois

<< Alkuun < Edelliset
1 2

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Tuotteita
  1 tuote

  Keskustelu
  14 viestiä

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  20.1.2009 18:33

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,026s