Auta liittämään maakohtaiset sisällöt oikeaan maahan

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Viime vuonna käyttäjä LG1982 ehdotti, että tiettyyn maahan liittyvät sisällöt tulisi löytyä yhden maalinkin takaa. Idea oli mainio ja vihdoin ehdin aloittaa projektin. Nyt Kuvien, Vinkkien, Tuotteiden ja Keskustelujen loppuun on liitetty laatikko, jolla kyseisen sisällön voi liittää tiettyyn maahan. Kuka tahansa palveluun kirjautunut käyttäjä voi lisätä maatietoja. Huomaa, että yksittäinen sisältö saattaa liittyä useaan eri maahan, jolloin se tulee lisätä niistä jokaiseen.

Palvelusta löytyy jo niin paljon sisältöä, etten pysty yksin liittämään maatietoa kaikkiin sisältöihin ja siksi toivon yhteisöltä apua. Kun kaikkeen sisältöön on saatu päivitettyä maatiedot, muokkaan Matkalla-sivua niin, että sieltä löytyy nätisti kaikki maahan liittyvä sisältö yhden linkin takaa.

Maatiedon voi tällä hetkellä liittää vain suomenkielisiin sisältöihin. Päivitetyt maatiedot kasvattavat myös käyttäjän Glu.fi-aktiivisuuspisteitä.

Jos lisäsit sisältöön väärän maan tai huomaat jossain sisällössä virheellisiä maatietoja, lähetä palautetta minulle, niin korjaan tiedot.

Suomeen liittyviä sisältöjä tai yleistä keskustelua ei tarvitse liittää mihinkään maahan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muut uutiset

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu
  • Lisätty
    9.8.2011 23:13

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s