Hyödyllisintä Glu.fi:ssä

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Glu.fi:n 3-vuotissynttäreillä kysyttiin käyttäjiltä mikä heille on kaikista hyödyllisintä Glu.fi:ssä. Vastauksia tuli runsaasti ja niiden jakauma on nyt selvitetty. Yksittäinen vastaus piti usein sisällään useita hyödyllisimpiä asioita.

"Olen matkoille lähtiessäni löytänyt sivujen kautta ihania ravintoloita"

Vertaistuki ja toisten käyttäjien kokemukset keliakiasta kipusivat rimaa hipoen ykkössijalle ohi matkailutietouden. Myös tuotelistaus sekä toisten käyttäjien kokemukset tuotteista ja kaupoista hyödyttävät monia. Isoimpana yksittäisenä asiana nousivat vinkit gluteenittomista uutuustuotteista - toivottavasti valmistajat ottavat tästä kiinni ja alkavat jakaa tietoa aktiivisemmin palvelussa. Uusia reseptejä ja kotimaisia ravintolavinkkejä kehuttiin useissa vastauksissa. Myös keskustelupalsta mainittiin erikseen useassa viestissä.

"Hyvä huomata ettei ole yksin"

Useista vastauksista paistoi kiitollisuus vertaistuesta. Moni myös huomasi sivuston avulla sen, ettei olekaan "outolintu", eikä keliakia olekaan niin kauhea asia kuin diagnoosin saadessaan oli olettanut. Toisten käyttäjien ystävällisyyttä ja nopeita vastauksia itseä askarruttaviin kysymyksiin kehuttiin vuolaasti.

Yksittäiset käyttäjät kehuivat karttapalvelua, palvelussa olevia kuvia, linkkejä valmistajien sivuille sekä eduskuntavaalitempausta. 4 käyttäjää totesi hurjasti sivujen olevan jopa paremmat kuin Keliakialiiton sivut.

Olkaa hyvä, tässä tulokset vielä graafisessa muodossa!

Käyttäjien mielestä hyödyllisintä Glu.fi:ssä -taulukko

"Enemmän kävijöitä. Kaikki eivät varmaankaan tiedä tästä sivustosta."

Kilpailussa tiedusteltiin käyttäjiltä myös mitä uutta he kaipaavat palveluun. Useissa vastauksissa toivottiin, että useammat keliaakikot löytäisivät sivuston, mutta paljon tuli myös mahtavia kehitysideoita. Osa ideoista toteutetaan varmasti, kiitos niistä

Palvelun käyttäjämäärän kasvattamiseen löydät vinkkejä täältä: Glu.fi:n mainostaminen

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muut uutiset

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu
  • Lisätty
    5.11.2011 16:58

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s