Glu.fi uudistui täydellisesti

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!


Tältä se nyt näyttää: täysin uudistunut gluteeniton nettiyhteisö.

Satojen työtuntien uurastus palkittiin vihdoin ja kesästä asti työstetty Glu.fin uudistus on nyt valmis. Uudistuksen tarkoituksena oli tehdä Glu.fistä entistä helppokäyttöisempi ja raikkaamman näköinen.

Tärkein yksittäinen asia on responsiivisuus eli sivusto mukautuu nyt sen mukaan millä laitteella sitä käytät. Esimerkiksi matkavinkkien selaaminen kännykällä Rooman vilinässä on nyt huomattavasti miellyttävämpää. Kokeile rohkeasti ja lisää Glu.fin kuvake mobiililaitteesi Koti-näkymään!

Uudistus pyrkii myös tuomaan palvelun käytetyimmät ominaisuudet selkeämmin esille. Yläpalkista löytyy nyt kolme tärkeintä toimintoa:

Palvelun etusivu on kokenut suurimman muutoksen. Suositut kuva- ja tuoteosiot ovat saaneet paikkansa sivun vasemmasta laidasta, mutta päähuomion vie tapahtumasyöte. Syötettä selaamalla näet nopeasti tuoreimmat tapahtumat sivustolla. Lisäksi sivun lopussa olevaa Lataa lisää tapahtumia -linkkiä naksuttelemalla näet 200 viimeisintä tapahtumaa sivustolla.

Jokaisen sivun lopusta löytyy aina uusimmat keskusteluviestit, vinkit ja kommentit.

Lisäksi sivustolle on tehty lukematon määrä pieniä uudistuksia ja korjauksia.

Tutustu ja anna palautetta!

Vinkki: Jos uudistunut sivusto näyttää oudolta, kannattaa tyhjentää selaimen välimuisti tai klikata CTRL+F5 -näppäinyhdistelmää.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muut uutiset

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu
  • Lisätty
    1.1.2015 16:05

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,029s