Glu.fi 4v-synttärit

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Mitä ihmettä? Glu.fi on jo 4-vuotias. On aika juhlia. Neljännen vuoden kunniaksi seitsemän mahtavaa yritystä tarjoaa teille vieläkin mahtavampia palkintoja, yhteensä huimaavat 22 kappaletta. Palkintojen yhteisarvo lähentelee 1000 euroa. Huh!

Tällä kertaa kisa jakautuu kahtia. 16 palkintoa jaetaan Glu.fi:ssä reseptejä jakavien kesken (jokaisesta uudesta reseptistä saa yhden arvan) ja loput 6 Facebookissa oman suosikkituotteensa nimenneiden kesken. Voit osallistua molempiin kilpailuun, jolloin voit voittaa peräti 2 palkintoa.

Ja kuten aina Glu.fi:n synttäreillä - ei maksa mitään! Eli kaiva välittömästi parhaat reseptisi takataskusta ja osallistu.

Kommentit (1)

  • HooVee 14.10.2013 22:32

    Tervehdys. Piti osallistua kilpailuun kertomalla joku yllätys mitä keliaakikko voi kohdata no tässä yksi tarina . Olin Hämeenlinnassa katsomassä jääkiekko peliä ja kaveri meni syömään hotsia mikä ei mulle sovi mutta menin kuolaamaan sinne piirakka myyntiin niin yllätys suuri kun huomasin tekstin nyt gluteenittomia sämpylöitä... tätä ei ole ennen hallilla ollut kyseessä peli 5.10.13 terv. nimi merkki Hoo Vee

Kommentoi

Muut uutiset

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu
  • Lisätty
    29.9.2012 12:10

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,005s