Glu.fi englanniksi

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Pitkän uurastuksen jälkeen Glu.fi:stä avautui kansainvälinen, englannin kielinen versio. Englannin kielisen version tarkoituksena on tarjota Glu.fi:n hyödylliset ominaisuudet myös muille kuin suomalaisille. Mutta uudistuksesta on paljon hyötyä myös meille kotimaisille keliaakikoille. Muutoksen myötä kuka tahansa palvelun käyttäjä voi kääntää minkä tahansa Glu.fi-palvelussa olevan sisällön toiselle kielelle. Tällöin kaikki palveluun tuotettu sisältö on niin suomea kuin englantia puhuvien saatavilla. Eli englantia puhuvien lisäämät vinkit voidaan kääntää suomeksi ja sitä kautta saada valtavasti uusia vinkkejä myös suomalaisten käyttöön. Tästä on hyötyä erityisesti matkailijoille.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muut uutiset

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu
  • Lisätty
    19.9.2010 16:36

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,004s