Yksityisviestit uudistuivat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Glu.fi:n mahdollisuus lähettää yksityisviestejä on erinomainen väline yksityisen, mutta kuitenkin anonyymin vertaistuen antamiseen tai muuten vain viestittelyyn palvelun käyttäjien kanssa.

Kesän kunniaksi Yksityisviestit uudistuivat. Viestittely on nyt huomattavasti selkeämpää uuden Facebook-tyylisen viestisysteemin ansiosta.

Nyt yksityisviestien etusivulla näkyvät henkilöt, joiden kanssa olet keskustellut. Ylimpänä listassa näkyvät ne keskustelut, joissa on viimeksi liikkunut viestejä. Listassa näkyy myös pätkä uusimmasta keskusteluun tulleesta viestistä, oli se sitten sinun tai keskustelukumppanin lähettämä.

Viestin lähetyssivulle on koottu aikajärjestykseen kaikki viestit, joita olette keskustelukumppanin kanssa lähettäneet kautta aikojen. Viestin lähetyssivulta poistui samalla tarve syöttää vastaanottajan nimimerkki käsin - nyt vastaanottajan valinta onnistuu käyttäjän Profiilin vasemmassa laidassa olevaa Lähetä yksityisviesti -linkkiä napsauttamalla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muut uutiset

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu
  • Lisätty
    9.6.2012 19:28

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,004s