Oireeton keliakia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • Ipriv 1 viesti6.12.2012 10:20

  Miten luotettavia nuo verikokeet on? Itselläni on ollut vuosia vatsan kans ongelmia. Laktoosi inteoleranssi todettiin jo -80 luvun lopussa, hiivan kans on myös ollut ongelmia, mutta jotenkin tää alkaa ahdistaa. Verikokeet otettiin, mutta niissä ei näkynyt mitään, mikä viittaisi keliakiaan.

 • Juulin 187 viestejä7.12.2012 07:22

  Gastroskopia on paras tapa varmistaa keliakia, sen olemassaolo tai olemattomuus. Olen kuullut moneen otteeseen, että verikokeet olleet puhtaat keliakiasta mutta gastroskopia näyttänyt aivan toisin.

 • Kirsmi 5 viestejä4.11.2013 18:11

  No ei välttämättä ole gastroskopia _paras_ tapa varmistaa keliakia - se vain on ainoa tapa, minkä Kela hyväksyy! Mulle sanoi tähystävä lääkäri, että verikokeet ovat tänä päivänä niin tarkkoja, että jos niissä keliakia näkyy, silloin keliakia ON - huolimatta siitä, mitä koepalassa näkyy tai on näkymättä.

  Mun koepalat meni oikein patologiatyöryhmän syyniin, diagnoosina latentti keliakia. Siis koepaloista ei löytynyt mitään, mutta lääkärin sanoin: latentti KELIAKIA. Eli ruokavaliohoito, ilman Kelan korvausta.

  Toki se gastro on ihan tarpeen siinä mielessä, että noin ylipäätään näkee miltä siellä sisuksissa näyttää..

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,03s