Keliakiapainajaisia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä29.1.2009 20:00

  Aloitetaanpa tällainenkin keskustelu, kun viime yönä sattui uniin pukkaamaan kauhunhetkiä jonkinlaisessa ravintolassa.

  Söin ison leivän, jonka jälkeen tarjoilija totesi, että se ei ollutkaan gluteenitonta ja eikun oksentamaan. Tähän sitten heräsin kylmä hiki pinnassa

  Muilla painajaisia liittyen keliakiaan?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Suviih  629 viestejä29.1.2009 21:59

  Ei varsinaisia painajaisia, mutta monesti olen nähnyt unta, että olen saanut syödä milloin mitäkin herkkuja. Viimeisimmässä unessa taisin olla jossakin tapahtumassa, jossa tarjottiin gluteenitonta pullaa, joka oli aivan kuin tavallista

  Hereillä ollessa kyllä pysyy mielihalut kurissa mutta alitajunta ilmeisesti kaipaa edelleen kunnon voisilmäpullaa.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Mainos

 • Jontsa 67 viestejä29.1.2009 23:52

  Näin jo aika pian diagnoosin jälkeen unta, jossa söin jotain tavallista leipää tai pullaa, ja sitten yhtäkkiä tajusin että enhän mä voi tätä syödä. Sitten iski kauhea paniikki unessa, että mitä mä nyt teen. Olen sittemmin nähnyt samanlaista unta uudestaankin.

 • carietta 72 viestejä4.2.2009 17:54

  Itsekin näen monesti unta, jossa syön tavallista pullaa tai leipää. Unessa iskee paniikki ja on pakko oksentaa. Näen myös silloin tällöin painajaisia gastroskopiasta

 • Skarabee 14 viestejä12.2.2009 18:34

  Näin tässä joku aika sitten unta, että olin leikkimässä koirani kanssa ja minulla oli sille makupalana korvapuusti. Jostain syystä (en muista miksi) tarvitsin käsiäni ja laitoin pullan suuhuni. Epähuomiossa purasin sitä ja minulla oli yhtäkkiä vehnäpullanmuruja suu täynnä. Yritin syljeskellä pois, mutta tunsin kuinka niitä meni nieluun syljen mukana. Olo oli todella ahdistava. Heräsin uneen kuin pahimpaan painajaiseen, sydän hakaten tuhatta ja sataa.

 • Jezu  Ylläpitäjä23.9.2009 12:37

  Tulipa taas viime yönä nähtyä painajainen. Menin johonkin ravintolaan, jossa minulle oli luvattu järjestää gluteenittomat ruoat. Minulle tarjottiin aivan tavallisen näköinen lettu, jonka sanottiin olevan varmasti gluteeniton. Söin letun hieman epäillen ja kun aloin kysellä mistä se on tehty, kokki totesi, että vehnäjauhoista tietenkin. Sitten iski paniikki, mutta onneksi heräsin melko nopeasti sen jälkeen.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Skarabee 14 viestejä23.9.2009 19:54

  Mullaki oli tässä taas yks yön gluteenipainajainen... Olin menossa tähystykseen muutaman päivän päästä (siis oikeastikin), kun luin nuudeleiden tuoteselostetta. Olin syöny niitä useita kuukausia ja useamman paketillisen viikossa. Huomasin sitten, että kappas, näissähän on vehnää! Kauhea mikä paniikki tuli, kun tajusin, missä kunnossa suolinukkani mahtaa olla!!! Aloin kuumeisesti miettimään, että millä tekosyyllä saan lykättyä tähystykseen menon. No, fiksuna tyttönä sitten yritin saada sikainfluenssan koskettelemalla kaikkia ovenkahvoja, hieromalla silmiä ja syömällä sormin jne... Aika ajankohtainen ja ihan hauskakin painajainen...vaikka tunne kun luin tuoteselostuksen oli kyllä todella jäätävä!!

 • Mainos

 • aspja 22 viestejä23.9.2009 19:58

  Joo, painajaisia näen minäkin. Yleensä tämä sama uni toistuu. Syön täytekeksiä ja yht´äkkiä tajuan, ettei se olekaan gluteenitonta. Syljen suuni tyhjäksi ja kaavin vielä käsin kieltä ja epätoivoisena mietin:"Kerkesinkö nielaista?"

 • Carsu 43 viestejä23.11.2009 09:41

  Meinasin JUST alottaa tämmösen ketjun! Siis mulla keliakia diagnosoitiin huhtikuussa, ja jotenkin sopeuduin yllättävän nopeasti. Ajattelin heti että pakko kääntää omat mielipiteet ja ajatukset nyt siihen suuntaan että keliakia on ja pysyy. Toki alkuun jossain vaiheessa tirautin pari kyyneltäkin esim lihapiirakan takia Mutta suurimmaksi osaksi meni ihan hyvin. Nyt olen kuitenkin jo pari VIIKKOA nähnyt joka yö unta siitä, että ostan "normaalia" ruokaa ja leipää!! Tosi ärsyttävä herätä aamulla, hirveä paniikki iskee.. Yksikin yö näin unta että olin juuri tilannut tavallisen hampparin, ja mietin että onhan se väärin mutta... Kai sitä jotenki alitajunta vielä tekee töitä tän asian suhteen.. Kun mulla se ei ole siis vahinko unessa, vaan tiedän kyllä koko ajan mitä teen Hirveä morkkis aamulla kun herää, ja samalla ärsyttää kun se oli vain unta.. No, kai nää joskus loppuu..

 • rautiaiska 6 viestejä21.12.2009 15:15

  Joskus tämä keliakia rupeaa ottamaan pannuun ja silloin näen painajaista. Aina sama uni. Olen matkoilla ja hotellissa on uskomattoman upeat seisovat pöydät, metrikaupalla toinen toistaan herkullisempia ruokia. Ja yksikään niistä ei ole gluteenitonta!

 • lorangil 82 viestejä23.11.2012 23:14

  Ai täällä olikin jo uniaiheista juttua.. Myös muunlaisia unia on nähty: http://www.glu.fi/keskustelu/aihe/Gluteeniagluteenittomuus+unissa/1300

 • Juulin 187 viestejä24.11.2012 10:13

  Painajaiseni ei välttämättä liity niinkään keliakiaan, mutta on tullut diagnoosini jälkeen. Olen ollut pähkinäallergikko 10-vuotta ja nyt olen alkanut nähdä unia joissa olen syönyt pähkinöitä kourakaupalla eikä ole tullut oireita mihinkään suuntaan. Ei siis keliakiapainajainen, mutta keliakiaan tämän unen näkeminen liittyy.

 • Mainos

 • Jezu  Ylläpitäjä3.11.2015 00:34

  Nostetaanpa taas tätä ketjua, kun näin viime yönä unta munkeista. Eikä mistä tahansa munkeista, vaan suklaakuorrutetuista.

  Olin jossain tilaisuudessa, jossa jaettiin semmoisia pitkulaisia munkkeja, jotka olivat päältä kuorrutettu suklaalta. Minäkin sain yhden, mutta aloin heti ekan haukun jälkeen epäillä munkin gluteenittomuutta. Jäi syömättä, mutta koko loppu uni meni siinä kun yritin etsiä luvattua gluteenitonta munkkia valtavasta messukeskuksesta, jossa oli kymmeniä munkkeja tarjoavia tiskejä, joissa kaikissa vain leviteltiin käsiä.

  Munkkia ei koskaan löytynyt ja kyllä ketutti.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s