Soffiine

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7
 • Helsingin Mylly Oy Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos 950...

  "Eipä ole tullut täällä kehuttua tätä erinomaista jauhoseosta, vaikka siitä tulee niin ihanat sämpylät kuin muutkin leivonnaiset, leivät, piirakat.
  Olen joskus lisännyt joukkoon hiukan vaaleita jauhoja, jotta se tekee kauravoittoisen seoksen vielä hitusen miedommaksi, ja vaikka tässä on itsessään sitkon tapaistakin ihan hyvin. Eri leivonnaisissa se rakenne vain saattaa kaivata jotain jauholajiketta enemmän.
  Ennen oli eräs toinen jauhoseos jota käytin paljon pohjana erilaiselle leivonnalle, mutta kun sen resepti syystä tai toisesta katsottiin parhaaksi mennä muuttamaan, voin vain sanoa onneksi löysin sen tilalle tämän kotimaisen Helsingin Myllyn Myllärin."
  13.10.2021

 • Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä 3kpl / 240g

  "No nyt tuli fantastinen leipä!
  Eikä ole rakenteeltaan hitustakaan sitkeä tai mureneva, vaan ihan normaalileivän tapainen. Annoin sen sulaa huoneenlämmössä, en ole vielä kokeillut sulattaa mikrossa tai uunissa.

  Maku on kohdillaan, ei ole liian hapan tai makea ollenkaan, eikä mitään jälkimakuja tunnu. Ajattelin itsekin suositella eväsleiväksi mutta Jake ehti ensin.

  Tämä leipä on täydellinen hapanleipä. Huippua, Moilanen!"
  13.10.2021

 • Soffiine

  "Branderin gluteeniton saaristolaisleipä -tietäisittekö mistä sitä löytää? Tampere tuntuu olevan liian kaukana, ja sinnehän ne leivät taitavat jäädä makeisiin suihin. Vai löytäisikö kyseistä leipää jostain verkkomyynnistä?" 14.8.2021

 • Pouttu Nopeat Tasty Kanafilee paahdettu slice 150g

  "Vanhingossa laitoin kömmähtäen liian vähän tähtiä, piti laittaa 5, kiitos jos joku korjaisi sen?

  Mainio tuote, hyvä maku ja lisäksi sopivan iisisti maustettu. Hintakin on niin järkevä että tähän tarttuu mielellään.
  Jokainen kuka haluaa voi lisätä itse mausteita ja maustekastikkeita, mutta niitä mausteitapa on vaikea ottaa valmiiksi kovin maustetusta (tai syöjästä riippuen väärin maustetusta) pois!

  Itse pidän tästä kovasti, mutta vaikka olen toivonut en ole saanut pysyvästi näitä hypermarketteihin, joiden kautta olen tässä pari vuotta tilannut ruoat. Tai ainakaan heidän verkkokauppatuotteissa tätä ei ole. Vahinko. Pitääkin taas laittaa toive lähtemään."
  6.8.2021

 • Vuohelan Herkku Oy Voisilmäpulla, 4 kpl/310 g

  "Fazerilla on ollut toinenkin pikainen ja suurta ärtymystä herättävä toimenpide heti kun sai haltuunsa Vuohelan Herkun -he lopettivat Vuohelan pizzapakastetaikinan valmistuksen. Siis erinomaisen, herkullisen tuotteen, joka oli käytössä satavarma ja gluteenittomana tuotteena täydellisyyteen asti viety.
  Fazerin toiminta on ollut häikäilemätöntä keliaakikkoja ja muita, lääkärin suosituksesta gluteenittomia tuotteita ostavia asiakkaita kohtaan."
  15.7.2021

 • Gluteeniton Oreo! Ja vieläpä kaksi eri versiota! Kuva:...

  "Saapa nähdä milloin tulevat Suomessa myyntiin, ei ole ainakaan vielä havaintoa. Jos maku on edes lähes kohdillaan, niin tästä lähtee heti GLUTEENITON Oreo Milkshake!
  Sopivia juhlapäiviä minne nämä keksit sopivat sellaisenaan tai leivottuna johonkin joukkoon on kevät päntiönään."
  28.2.2021

 • Vaasan Moilas Free From Pehmeät Rieskapalat 4 kpl / 200 g

  "Täydellinen. On saatu todella miellyttävä maku tähän rieskaan. Uskon että ne jotka kaipaavat leivältä pehmeyttä ja runsautta, tulevat ihastumaan.
  Oikeastaan haluaisin että se on halkaistu kahdeksi viipaleeksi, mutta jos se palasena on pidempään noin pehmeä ja hyvä, niin ei mitään väliä."
  28.8.2020

 • Porokylän Leipomo Oy gluteeniton Luumutasku 3 kpl/165 g

  "Nämä olivat tosi hyviä, tykkäsin, ja toivottavasti niitä löytyy ja on tarjolla runsaasti heti ensi marraskuun alusta.
  Kaikki uutuudet ja kausituotteet tuppaavat katoamaan heti, eikä niitä sitten enää vastaan tule kuin satunnaisesti. Eikä se kyllä ihan niinkään saisi olla että nopeat lyö hitaat ja hamstraajat syö kaiken erityisruokavaliota tarvitseville ajatellun, esim.ne ihanat uutuudet mitä löytyy?
  Että terveisiä vain kauppiaille ja leipomoihin. Näitäkin pitää löytyä myynnistä."
  5.8.2020

 • Porokylän Leipomo Oy Ranskis 250 g, gluteeniton

  "Näistä tulee ihanat uunileivät kun leikkaa ne halki pituussuuntaan ja sitten täytteet -vähintäin jotain uuninkestävää levitettä ja juustoa päälle. Mums." 28.7.2020

 • Pirkka Maidoton suklaatuutti 112ml / 86g

  "Jos tykkäät kaakaon mausta tämäkin on makuusi -mutta jos paitasi on valkoinen ehkä kääräise tuutti ensin vaikka johonkin pieneen muovipussiin tai paperiin; sillä turhan nopeasti valuu." 28.7.2020

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  4 tuotetta

  Keskustelu
  43 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  61 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,048s