Soffiine

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5
 • Pirkka gluteeniton pullataikina 450g

  "Nämä pullat tummuvat paiston loppua kohden tosi nopeasti. Kannattaa muutamia minuutteja aiemmin kuin on suositeltu paistoaika, seistä vieressä ja pitää paistumista silmällä. Toisaalta pullukat uskaltaa laskea melko ruskeiksi pinnalta, koska ihana pehmeys ja maku toteutuu näissä vaikka pinta olisikin ruskea." 10.2.2020

 • Lahest 2018 Oy Paraspala, Jälkiuuni 240g. Gluteeniton...

  "Menee kokeiluun ilman muuta." 10.2.2020

 • Vuohelan Herkku Oy Pizzataikina, 250 g

  "Edellisen arvion kirjoitin niinkin kauan kuin pari vuotta sitten, ja sama pätee mielestäni edelleen! Kauliutuu hyvin, ja kun tätä on jemmassa saa vaikka jauhis-tai jauhelihajämät tai vastaavat helposti jatkokäytettyä saman tien. Sulattelen usein taikinan pussissaan kulhollisessa lämmintä vettä." 9.2.2020

 • Pirkka gluteeniton pullataikina 450g

  "Tässä on hieno gluteeniton tuote. Erinomainen maku, ja taikina nousee kyllä kun sen malttaa sulattaa ja kohotella lämpimässä, ei liian kuumassa. Nopeaa ja helppoa.
  Laitan rusinoita taikinaan tai koristelen raesokerilla.
  Ehkä tulee tehtyä laskiaispullat tästä taikinasta."
  9.2.2020

 • Rainbow Gluteeniton mansikkakääretorttu 350g

  "Mitähän noilla happamuudensäätöaineilla oikein saadaan aikaan, eikö mansikka itsessään ole aika hapan marja?
  Ja mitä kaikkea tuo "aromit" mahtaa pitää sisällään?"
  5.2.2020

 • Panda Suklaarusinasuklaa 145 g

  "Tämän kun saisi sellaisena patukkamuotoisena myyntiin. Iso levy on turhan iso houkutus, sillä tämähän on hyvää ja uhkaa mennä saman tien!
  Gluteenittomuuden lisäksi pitäisi toteutua laktoosittomuus."
  27.1.2020

 • Moilas Gluten-Free Kaura100 4 kpl / 340 g

  "Tämä leipä on maukasta niin tuoreena pussista kuin myös uunissa käytettynä "rapsakkana". Rakastan syödä tätä perunalaatikon kanssa.
  Ei lisäaineita, ei väriaineita tai aina jotain oudompia ulkomaisia viljoja."
  19.11.2019

 • Semper Maalaisleipä, 300g

  "Saitte houkuteltua, ostin sen aamiaisleiväksi. Ainesosaluettelossa miellytti tuo auringonkukkaöljy, muuten vähän ihmettelen miksi noin montaa eri jauholajia tarvitaan.
  Olen muuten niitä jotka aloittivat tattarijauhon välttelijöinä, nyt se on ollut jo pitkään suosikkini. Totuttelin itse leipoen ja lisäten aina pienen määrän tattaria taikinan joukkoon, ja niin siinä kävi että totuin sen makuun jauhona ja leivonnassa.
  Puurona olin sitä lapsena syönytkin, ja puurona tattari on ihan verratonta kun tekee kaiken ohjeiden mukaan, esim. aloittaa niin että suurimot tulee huuhdeltua huolella. Niin että saippuamainen kuohuminen huuhteluvedessä lakkaa."
  4.11.2019

 • Porokylän Leipomo Oy gluteeniton Luumutasku 3 kpl/165 g

  "Söpöjä kakkusia.

  Hiukan pelottaa nuo mahdolliset sinapinsiemenet. Kaliumsorbaatti ja kalsiumsitraatti ja yleensä E-koodit mietityttävät myös. Mutta testaukseen menee, ovat kivanmallisia ja kutsuvat haukkaamaan."
  4.11.2019

 • Tapolan Gluteeniton Mustamakkara 400 g

  "Hihhei! Tämä on tuleva suosikkini ilman muuta. Vielä en ole löytänyt koemaistoon, mutta melko varma olen että hienosti toimii. Kylmää maitoa juomaksi, pakkaspuolukoita puolukkahillon joukkoon ja nams." 4.11.2019

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  2 tuotetta

  Keskustelu
  42 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  44 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,054s