Soffiine

Kommentit

1 2 3 4 5 6 7
 • Semper Maalaisleipä, 300g

  "Saitte houkuteltua, ostin sen aamiaisleiväksi. Ainesosaluettelossa miellytti tuo auringonkukkaöljy, muuten vähän ihmettelen miksi noin montaa eri jauholajia tarvitaan.
  Olen muuten niitä jotka aloittivat tattarijauhon välttelijöinä, nyt se on ollut jo pitkään suosikkini. Totuttelin itse leipoen ja lisäten aina pienen määrän tattaria taikinan joukkoon, ja niin siinä kävi että totuin sen makuun jauhona ja leivonnassa.
  Puurona olin sitä lapsena syönytkin, ja puurona tattari on ihan verratonta kun tekee kaiken ohjeiden mukaan, esim. aloittaa niin että suurimot tulee huuhdeltua huolella. Niin että saippuamainen kuohuminen huuhteluvedessä lakkaa."
  4.11.2019

 • Porokylän Leipomo Oy gluteeniton Luumutasku 3 kpl/165 g

  "Söpöjä kakkusia.

  Hiukan pelottaa nuo mahdolliset sinapinsiemenet. Kaliumsorbaatti ja kalsiumsitraatti ja yleensä E-koodit mietityttävät myös. Mutta testaukseen menee, ovat kivanmallisia ja kutsuvat haukkaamaan."
  4.11.2019

 • Tapolan Gluteeniton Mustamakkara 400 g

  "Hihhei! Tämä on tuleva suosikkini ilman muuta. Vielä en ole löytänyt koemaistoon, mutta melko varma olen että hienosti toimii. Kylmää maitoa juomaksi, pakkaspuolukoita puolukkahillon joukkoon ja nams." 4.11.2019

 • Porokylän Leipomo Oy Lihapiirakka 2 kpl/190 g, gluteeniton

  "Pari päivää sitten löytyi ja kokeiltavahan se. On maukas, ei maistu liian rasvaiselta mutta lihapiirakalta kuitenkin! Hyvää oli.

  Vielä kun löytäisi gluteenittoman ja laktoosittoman, väriaineettoman croissantin! Tai edes valmiin croissant-taikinan."
  5.9.2019

 • Meira Kirjava lakritsiströsseli, gluteeniton, 55 g

  "Mitähän varten tuossa on oltava karotenoidia, vaikkei tuote edes ole keltainen tai oranssi, kumma juttu." 28.8.2019

 • Gluteeniton omenapiirakka (pellillinen)

  "Menee kokeiluun! Jätän kanelin pois, mutta käytän vaniljaa ja ainakin puolet sokerista intiaanisokeria niin se antaa oman makunsa." 28.8.2019

 • Porokylän Leipomo Oy Lihapiirakka 2 kpl/190 g, gluteeniton

  "Eipä ole vielä löytynyt, vaikka useammassa liikkeessä on tullut viime aikoina käytyä. Ehkä huomenna tärppää.

  Se ettei tämä sisällä natriumglutamaattia tai väriaineita on heti mainio asia, tietysti laktoosittomuuskin. Luen aina ainesosaluettelon."
  28.8.2019

 • Myllyn Paras Gluteeniton Penne Punajuuri 400 g

  "Ihanaa! On pinaattipastaa ja punajuuripenneä, mutta yksi joukosta aina vain puuttuu? Se on cannellonit!

  Gluteeniton peruspasta-cannelloni. Sitä kun saisi."
  17.7.2019

 • Ei näin: Spelttijauhot gluteenittomien jauhojen seassa...

  "Olen tätä ihmetellyt monessa paikassa, miten sinnikkäästi gluteenitonta sekoitellaan vehnän, rukiin ja ohran joukkoon.Se aivan kuin riippuisi hyllyttäjän osaamisesta ja ymmärryksestä, tai viitseliäisyydestä. Eikö näitä kesäapulaisiakaan kukaan ohjaa?
  Luulisi että ruokahyllyjä käy katsomassa sosiaali-ja terveysministeriö ja Keliakialiitto, muun muassa. Ja että sieltä tulee määräykset miten pitää ruokia säilyttää ja myös esillepano järjestää."
  17.7.2019

 • Vuohelan Herkku Oy Rahkavoitaikina 400 g

  "Syön juuri kyseisestä taikinasta tehtyjä leivonnaisia. Tällä ei saanut aikaan torttuja, varsinkaan kun lisäsin taikinaan leivontavaiheessa gluteenitonta jauhoseosta. Niitä valmiina tituleerattiin minulle hillokekseiksi, mutta olivat ihan hyviä.
  Nyt tein samasta taikinasta tänä aamuna soikeita taatelipiiloja ja rusina-mantelipikkuleipiä. Ihania maidon kanssa. Eli saavat minun mielestäni ihan vapaasti olla pikkuleipämäisiä.
  Kehittelyähän se vielä vaatii jos tahdotaan loihtia gluteenittomia joulutorttuja. Lehtevyyden takaa-ajo vaatii ehkä useampia ohuita erityyppisiä taikinakerroksia päällekkäin?"
  26.12.2018

1 2 3 4 5 6 7

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  6 tuotetta

  Keskustelu
  44 viestiä, 4 aloitusta

  Kommentit
  66 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s