Soffiine

Kommentit

1 2 3 4 5 6 7
 • Hinnat tapetilla

  "IL-STT- "Itse asiassa ainakin yksi gluteeniton tuote ja toistakymmentä laktoositonta tuotetta ovat alennettujen listalla. Mutta jos ei tuijoteta ainoastaan alennettujen listaa, niin meillä on jo tällä hetkellä hyvin edulliset gluteenittomien ja allergiatuotteiden hinnat. Kannattaa verrata hintatasoa listan ulkopuolella, SOK:n viestintäpäällikkö Outi Hohti vastasi."

  "Syöt sen piilos sitten. Ja älä tuu pyytähän mitään vähiin aikoohin."
  "Kiitoksii vaan kauhian pal. Kyl mää täl pärjäänki jo pual vuat...""
  21.1.2015

 • Ristorante Dennis

  "Turussa olen syönyt Denniksen pizzaa, ja pohja on ollut oikein hyvä. Sellainen sopivan ohut ja maistuva. Tunsin olevani aivan "normaalin" pizzan kimpussa." 19.1.2015

 • Hinnat tapetilla

  "Asiasta päättävät ja kaikki ne mahdolliset hintapolitiikkaan vaikuttavat tahot, joiden ehdottomasti pitäisi kansan terveyden puolesta puuttua asiaan, tietävät kyllä gluteenittoman ruoan hinnan paremmin kuin hyvin. Ja erittäin hyvin myös sen miten koville gluteeniton ruokavalio käy tavallisten suomalaisten kukkaroille.
  Kurjaa, mutta ei vain tunnu löytyvän hyvää tahtoa, eikä halua tehdä pakkotilanteessa olevien, sairaiden ihmisten elämää helpommaksi.

  Monilla suurkaupunkien ulkopuolella asuvilla on todellinen hätä mistä nyt löytää syömistä ja leipää, jos pikkukaupungin tai kotikylän hyllyt on tyhjinä ja täytettä tulee vasta ensi viikolla tai parin päivän päästä.
  Gluteenitonta tarjontaa on lisättävä, jos ei hyllyt pysy täysinä jatkuvasti. Miksei gluteenittomien kuluttajien tottumuksia seurata, eikä heidän mielipiteitään kuunnella?
  Hinnat on saatava niin järkevälle tasolle, ettei hinnoittelu tunnu terveydestään huolta pitävän kiristykseltä ja nyhtämiseltä.

  Kauppaa, ylihinnoiteltua ruokateollisuutta ja muita välikäsiä pitää asiallisesti ja kunnolla suitsia Suomessa, jotta saadaan hinnat muun Euroopan tasolle ja nimenomaan jotta saataisiin vaikka omaa leipomokulttuuria ylös ja pieniä yrityksiä esiin ympäri maata. Ja jotta saataisiin sitä terveellisempää ja laadukkaampaa ruokaa, mahdollisimman paljon sen kaltaisena kuin maaseudun tuotantotiloilta tulee. Ei esim.muumioituna, allergioita lisäävänä tai allergisille sopimattomana."
  19.1.2015

 • Ingman Creamy English Mint 454g

  "Onko tuo pektiini sitruksista peräisin?" 3.11.2014

 • Findus Kalapuikot, gluteeniton 360 g

  "Sulkekaa nyt silmänne aina positiiviset ihmiset.
  En käy ostamassa koska tuotteessa on kikhernejauhoja.
  Pippuristakaan ei ole jaksettu tehdä selkoa onko se valko-vai mitä pippuria. Kun lukee ainesosaluetteloita niin aina välillä tulee mieleen miksi taaskin? Jos näitä tekee, se on oltava täsmälleen präntättynä mitä tuote sisältää. Harmillisinta on suurpiirteinen yhdellä sanalla tokaistu -mausteet.

  Ja onko tuotteessa pakko olla sipulijauhettakin? Eihän tavallisissa paneroinnessakaan sitä ole."
  14.10.2014

 • Tämmöiset sieltä sitten tarttuivat mukaan. Varsinkin nuo...

  "Bio Zentralelta tuttu on vain riisikakkua hiukan vieraampi maissikakku pyöreässä paketissa. Niihin tulee ihan himo. On kuin pop cornia söisi." 9.6.2014

 • Pyynikin munkkikahvila

  "Tämä on erinomainen huipputuote, jonka reseptiä ei tarvitse muutella miksikään. Oli sitä jo vuosia sitten kun kohtasin ensimmäisen gluteenittoman munkin Pyynikin näkötornin kahvilassa. www.munkkikahvila.net/
  Sen kerran kun Tampereella käy ja paikka on auki, näitä on saatava. Parasta tosiaan on varmistella ja tehdä puhelintilaus, sillä gluteenittomat munkit voivat hyvinkin loppua kesken.

  Näkötornikin on aivan upea jos tahtoo hetken istuskella luonnonrauhassa ja nauttia ensimmäisen munkin jo paikan päällä."
  26.4.2014

 • Turun Eines Oy Gluteeniton lihapiirakka 250 g / 2 kpl

  "Tuota hintaa en voi ymmärtää, enkä pippurimäärää. Eikö musta- tai valkopippuri yksistään riitä?" 18.2.2014

 • Kahvikakut

  "Kiitos ohjeesta. Onpa kauniiseen vuokaan tehty, näyttää ja vaikuttaa muutenkin hyvältä. Kokeiltavahan tätä on, kun kerran löytyy puolukkajogurttia, taidan vain jättää kanelin pois ja lisään vaniljanmakua." 6.1.2014

 • Suloiset Gluteenittomat Jyväsipsi, Valkosipuli 150g

  "Harmittaa tuo pellavansiemen, joka laittaa ainakin minun vatsalleni haasteen. Ehkä noissa sipseissä olisi voitu hiukan poiketa reseptissä, kun kaikki on tehty samalla tavalla, vain keskeisessä mausteessa on se ero.

  Mutta pitäisihän tuo jo tietää, että maailma on terveiden. Pellava on nyt "terveysmuotia", ja sitä laitetaan joka paikkaan, halusit tai et. Sureksin vain sitä että vaihtoehdot jäivät taas vähiin. Kuin kuumille kiville olivat nämä sipsit menneet ainakin minun kotikaupungissa ennen joulua. Nyt on taas tuttuun keliakia-hyllyjen normityyliin katseltu monta päivää tyhjää hyllytilaa.
  Miksi ihmeessä kauppiaat eivät tilaa tuotteita useammalta toimittajalta, että joka päivä löytäisi jotain, ja tuorettakin?"
  6.1.2014

1 2 3 4 5 6 7

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  6 tuotetta

  Keskustelu
  44 viestiä, 4 aloitusta

  Kommentit
  66 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s