Soffiine

Kommentit

1 2 3 4 5 6 7
 • Kerrankin gluteenittomuudesta on jotain hyötyä. Korona...

  "No esim.ihan tavallisia hedelmiä voisi myydä kojussa torilla, ei ole pakko mennä sisätiloihin ja marketteihien asti, jos hinnat on säälliset.

  Hedelmiä nimittäin tässä kaipaa, ja niiden säilyvyyshän on sen verran heikompi että se juoksuttaa kaupassa aika usein. Minne ei nyt sitten kovin mieluusti mene.

  Kävisin juurikin sellaisessa väljemmässä, ulkotiloissa olevassa myyntipisteessä jos tietäisin että sellaista myyntiä on. Omenat, banaanit, avocadot, kaikki kuorelliset."
  21.3.2020

 • Kerrankin gluteenittomuudesta on jotain hyötyä. Korona...

  "Olisin tosi innoissani, jos esim.uusmaalaisista marketeista löytyisi enemmän kotimaisia gluteenittomia (ja laktoosittomia) tuotteita. Nimenomaan vaikka sellaista mitä ei normaalisti valikoimista löydy. Kauppoihinhan se tavara olisi kaikkien ulottuville saatava, mutta myös kylmäkuljetusautot käyvät parkkipaikoilla ja suoramyynnit missä sellainen on tai sellaisen voi järjestää. Autoilevia asiakkaitakin varmasti saa liikkeelle, mutta vain asian perästä ja vahdittu, ohjattu asiakkaiden jonotus sisätiloihin olisi ehkä tarvittaessa hyvä." 18.3.2020

 • "Ihanaa kun tulee uutuuksia kun on näitä kevään juhliakin.
  Täällä päin ei juuri gluteenittomia leipomoita ole, eikä paikkoja mistä gluteenitonta leipomotuotetta kovin monipuolisesti saisi, vaikka asukkaita riittää ja lähiseudut päälle.
  Laitanpa mieleen päivämäärän 2.3."
  29.2.2020

 • Pirkka gluteeniton pullataikina 450g

  "Nämä pullat tummuvat paiston loppua kohden tosi nopeasti. Kannattaa muutamia minuutteja aiemmin kuin on suositeltu paistoaika, seistä vieressä ja pitää paistumista silmällä. Toisaalta pullukat uskaltaa laskea melko ruskeiksi pinnalta, koska ihana pehmeys ja maku toteutuu näissä vaikka pinta olisikin ruskea." 10.2.2020

 • Lahest 2018 Oy Paraspala, Jälkiuuni 240g. Gluteeniton...

  "Menee kokeiluun ilman muuta." 10.2.2020

 • Vuohelan Herkku Oy Pizzataikina, 250 g

  "Edellisen arvion kirjoitin niinkin kauan kuin pari vuotta sitten, ja sama pätee mielestäni edelleen! Kauliutuu hyvin, ja kun tätä on jemmassa saa vaikka jauhis-tai jauhelihajämät tai vastaavat helposti jatkokäytettyä saman tien. Sulattelen usein taikinan pussissaan kulhollisessa lämmintä vettä." 9.2.2020

 • Pirkka gluteeniton pullataikina 450g

  "Tässä on hieno gluteeniton tuote. Erinomainen maku, ja taikina nousee kyllä kun sen malttaa sulattaa ja kohotella lämpimässä, ei liian kuumassa. Nopeaa ja helppoa.
  Laitan rusinoita taikinaan tai koristelen raesokerilla.
  Ehkä tulee tehtyä laskiaispullat tästä taikinasta."
  9.2.2020

 • Rainbow Gluteeniton mansikkakääretorttu 350g

  "Mitähän noilla happamuudensäätöaineilla oikein saadaan aikaan, eikö mansikka itsessään ole aika hapan marja?
  Ja mitä kaikkea tuo "aromit" mahtaa pitää sisällään?"
  5.2.2020

 • Panda Suklaarusinasuklaa 145 g

  "Tämän kun saisi sellaisena patukkamuotoisena myyntiin. Iso levy on turhan iso houkutus, sillä tämähän on hyvää ja uhkaa mennä saman tien!
  Gluteenittomuuden lisäksi pitäisi toteutua laktoosittomuus."
  27.1.2020

 • Moilas Gluten-Free Kaura100 4 kpl / 340 g

  "Tämä leipä on maukasta niin tuoreena pussista kuin myös uunissa käytettynä "rapsakkana". Rakastan syödä tätä perunalaatikon kanssa.
  Ei lisäaineita, ei väriaineita tai aina jotain oudompia ulkomaisia viljoja."
  19.11.2019

1 2 3 4 5 6 7

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  6 tuotetta

  Keskustelu
  44 viestiä, 4 aloitusta

  Kommentit
  66 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,022s