Soffiine

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7
 • Dr.Schär Curvies Original 170g

  "Ovat eräitä suosikkejani nuo Original Curvies sipsit. Kivan rapsaita, eivät suussa kovin teräviä vaan sopivasti murenevia. Hyvä maku." 5.9.2022

 • Dr.Schär Gluteeniton patonki 175g

  "Jake laitoit tuon kysymyksesi nyt tänne Schärin tuotteiden puolelle, ja tietysti tuo patonki onkin hyvin kiinnostava, en ole vielä kokeillut, mutta tarkoitit varmaan kaikkia gluteenittomia tuotteita yleisesti ja ideoita niiden käytössä?

  Ainakin omaan makuuni on vaikka Semper toasty vit, eli vaalea paahtoleipä pakastekaapista, jos haluaisin tehdä vaikka voileipäkakkuja. Nehän menevät aina hyvin, ja jotain tummaa vuokaleipää sitten myös, ja samaan voileipäkakkuun voi laittaa vaikka kahta eri leipää jos niin haluaa.
  Hyvää kesää ja onnistuneita kesäjuhlia."
  10.6.2022

 • Hannun 100% gluteeniton Patonki 120g

  "Samat tunteet mitä alkuperäisellä kommentoijalla - on herkkua sekä tuoreena ja pehmoisena, että paahdettuna. Pellavansiemeniä on käytetty reilulla kädellä muttei häiritse. Rakenne on nimenomaan kuohkean pehmeä.
  Tästä saa aikaan erinomaisen Täytetyn patongin subi-tyyliin, pitää kokeilla.
  K-Citymarketista tiedän näitä ainakin löytyvän."
  22.5.2022

 • Hannan Gluteenittomat Herkut Gluteeniton Saaristolaisleipä...

  "Miksihän pektiinistä ei voi koskaan kertoa mistä se on peräisin? Onhan monelle aivan eri asia onko se peräisin vaikka omenista tai sitrushedelmistä.
  Valaiskaa jos tiedätte, itse olen moisesta ainesosasta epävarma. Ei voi käyttää."
  13.4.2022

 • Fazer Gluteeniton Laskiaispulla 2kpl 200g

  "On se sitten kumma kun ei noista turhista väriaineista pääse eroon, eikä ainakaan toisille sopimattomista. Voisi olla vaihtoehtoisiakin tuotteita olemassa, ettei kaikki ole maustettu ja "E-koodattu" samalla tavoin." 19.2.2022

 • Helsingin Mylly Oy Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos 950...

  "Eipä ole tullut täällä kehuttua tätä erinomaista jauhoseosta, vaikka siitä tulee niin ihanat sämpylät kuin muutkin leivonnaiset, leivät, piirakat.
  Olen joskus lisännyt joukkoon hiukan vaaleita jauhoja, jotta se tekee kauravoittoisen seoksen vielä hitusen miedommaksi, ja vaikka tässä on itsessään sitkon tapaistakin ihan hyvin. Eri leivonnaisissa se rakenne vain saattaa kaivata jotain jauholajiketta enemmän.
  Ennen oli eräs toinen jauhoseos jota käytin paljon pohjana erilaiselle leivonnalle, mutta kun sen resepti syystä tai toisesta katsottiin parhaaksi mennä muuttamaan, voin vain sanoa onneksi löysin sen tilalle tämän kotimaisen Helsingin Myllyn Myllärin."
  13.10.2021

 • Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä 3kpl / 240g

  "No nyt tuli fantastinen leipä!
  Eikä ole rakenteeltaan hitustakaan sitkeä tai mureneva, vaan ihan normaalileivän tapainen. Annoin sen sulaa huoneenlämmössä, en ole vielä kokeillut sulattaa mikrossa tai uunissa.

  Maku on kohdillaan, ei ole liian hapan tai makea ollenkaan, eikä mitään jälkimakuja tunnu. Ajattelin itsekin suositella eväsleiväksi mutta Jake ehti ensin.

  Tämä leipä on täydellinen hapanleipä. Huippua, Moilanen!"
  13.10.2021

 • Soffiine

  "Branderin gluteeniton saaristolaisleipä -tietäisittekö mistä sitä löytää? Tampere tuntuu olevan liian kaukana, ja sinnehän ne leivät taitavat jäädä makeisiin suihin. Vai löytäisikö kyseistä leipää jostain verkkomyynnistä?" 14.8.2021

 • "Vanhingossa laitoin kömmähtäen liian vähän tähtiä, piti laittaa 5, kiitos jos joku korjaisi sen?

  Mainio tuote, hyvä maku ja lisäksi sopivan iisisti maustettu. Hintakin on niin järkevä että tähän tarttuu mielellään.
  Jokainen kuka haluaa voi lisätä itse mausteita ja maustekastikkeita, mutta niitä mausteitapa on vaikea ottaa valmiiksi kovin maustetusta (tai syöjästä riippuen väärin maustetusta) pois!

  Itse pidän tästä kovasti, mutta vaikka olen toivonut en ole saanut pysyvästi näitä hypermarketteihin, joiden kautta olen tässä pari vuotta tilannut ruoat. Tai ainakaan heidän verkkokauppatuotteissa tätä ei ole. Vahinko. Pitääkin taas laittaa toive lähtemään."
  6.8.2021

 • Vuohelan Herkku Oy Voisilmäpulla, 4 kpl/310 g

  "Fazerilla on ollut toinenkin pikainen ja suurta ärtymystä herättävä toimenpide heti kun sai haltuunsa Vuohelan Herkun -he lopettivat Vuohelan pizzapakastetaikinan valmistuksen. Siis erinomaisen, herkullisen tuotteen, joka oli käytössä satavarma ja gluteenittomana tuotteena täydellisyyteen asti viety.
  Fazerin toiminta on ollut häikäilemätöntä keliaakikkoja ja muita, lääkärin suosituksesta gluteenittomia tuotteita ostavia asiakkaita kohtaan."
  15.7.2021

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  6 tuotetta

  Keskustelu
  44 viestiä, 4 aloitusta

  Kommentit
  66 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,04s