MrsBucket

Profile

 • Sex
  Female
 • More about me
  Hei kaikille gluteenitonta evästä murkinoiville!
  Aikomukseni on laittaa silloin tällöin näille sivuille mieliohjeitani sillä jaettu nautinto on kaksinkertainen nautinto, vai mitä?
  Muistan hyvin kuinka vaivalloista hyvien ja helppojen ohjeiden löytäminen oli silloin kun siirryin gluteenittomaan ruokavalioon. Suurin osa ensiyrityksistä maistui niin pahalle, että itku meinasi tulla silmään ja ainut ajatus oli, että tätäkö tämä nyt sitten on koko loppuelämän.
  Harjoittelu tekee mestarin, sanotaan ja nykyisin täytyy myöntää, että kyllä keliaakikkokin voi herkutella. Ainut mitä kaipaan, on rehellinen, kunnon pulla (laittakaahan ohjeitanne). Vaikka kuinka hyvää ovat maailmalla tarjonneet, ei aidon voittanutta ole löytynyt.
  Toivon olevani avuksi niille, jotka vasta hiki otsalla aloittelevat ja tuovani myös vaihtelua kauemmin gluteenittomia eväitä valmistaneille.
  Lämpimin terveisin MrsBucket
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

The latest events in the site 

  Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

  Details

   Private message
   Send private message

   Tips
   6 tips

   Products
   10 products

   Images
   6 images

   Links
   1 a link

   Forum
   92 messages, 13 topics

   Comments
   21 comments

   Registration time
   03/01/2010 5:16 PM

  ©2024 Glu.fi
  Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,032s