MrsBucket

Forum messages

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Kaasuttelu 01/16/2011 4:01 PM

  Tinttarella kirjoitti:
  Eli, tyttö aloitti heti joulun jälkeen gluteenittoman ruokavalion. Nyt on alkanut pumppailemaan koko ajan. Mulla tuli mieleen, että kuuluuko se siihe, että maha alkaa parantua vai onko gluteeniton ruoka jotenkin sellaista, että kaasua kerääntyy enemmän. En oo missään moiseen törmännyt...

  Minulle tuli ekana mieleen oma kokemukseni siitä kun alussa kokeilin leipomisen apuna Ksantaania ja etenkin Psylliumia. Tuli niin sairaan kauheat ilmavaivat parista pikkupullasta, että oli pakko heittää roskiin koko purkit. Sen jälkeen ei ole vastaavaa ilmennyt, edellyttäen tietenkin, etten käytä mitään muuta mikä kerää kaasuja suolistoon, kuten herneet, kaali, lanttu, tuorekurkku jne.

 • Viljakinkku??? 12/09/2010 10:26 PM

  Jezu kirjoitti:
  Tässä muuten kuva tuosta Portin viljakinkusta. Ei ainakaan tuoteselosteessa ole mitään sopimatonta: (lyhennetty viesti)
  Ehkä tuo Vilja-leima otsikossa on possun nimi?

  Jo vain on hyvä palvelu Glu.fi:ssä. Eihän tässä tarvitse enää kauppaan lähteäkään tutkimusretkelle kun osaa suunsa avata oikeaan aikaan. "Vilja" -potsiparka päättäköön elinkaarensa perheemme keskuudessa. Kiitos vaivannäöstä.

 • Viljakinkku??? 12/09/2010 3:37 PM

  Suviih kirjoitti:
  Siitä olen kuitenkin varma, että gluteenia se paljas kinkku ei voi sisältää ----(vastausta lyhennetty)

  Kiitos sinulle Suviih vastauksistasi. Uskon sinua ja tarjoan viljakinkkua joulupöydässä.

 • Viljakinkku??? 12/08/2010 9:06 PM

  Asia rupesi vain askarruttamaan minua vanhojen muistojen pohjalta. Vuosia sitten asuin naapurustossa, jossa eräässä perheessä oli kaksi kala-allergikkoa. Perhe osti pahaa aavistamatta kalalla syötetyn sikapossun ja jo kinkun ollessa vielä uunissa, joutuivat allergikot lähtemään evakkoon saatuaan niin pahoja oireita. Kinkku tietenkin täytyi hävittää huushollista.
  Lienee kuitenkin eri asia tämän viljan kanssa.

 • Viljakinkku??? 12/08/2010 4:29 PM

  Yritin epätoivoisesti etsiä netistä googlettamalla tietoa, että onko S-marketin myymä Portin joulukinkku, jota he mainostavat viljajuhlakinkun nimellä, varmasti gluteeniton.
  Itsestäni en niin välitä, mutta haluan olla satakymmenen prosenttisen varma asiasta, sillä minulle tulee keliaakikko jouluvieraaksi, enkä tahtoisi sairastuttaa häntä.
  Entäpä kaikki muut mahdolliset viljakinkun nimellä mainostettavat joulukinkut?
  Leikkeleet ovat asia erikseen, niistä on selvää tekstiä paketeissa. (Saattaa tietysti olla myös kinkun pakkauksessa - en ole vielä käynyt tutkimassa, vasta seuraillut mainontaa.)

 • Huijausviesti 10/20/2010 11:36 AM

  Jezu kirjoitti:
  Babylove-nimimerkki ehti roskapostitella muutamia Glu.fi:n käyttäjiä. Poistin viestit, joten älkää ihmetelkö, vaikka saitte tiedon uudesta yksityisviestistä, jota ei löytynytkään.

  Jep, kun avasin äsken sähköpostini, siellä oli tuollainen babylove -viesti. Poistin sen yrittämättä avata, kuten yleensä teen kaikille viesteille, joiden lähettäjää en tunne. en huomannut katsoa koska se oli tullut, mutta kuitenkin eilisen klo 23 jälkeen.

 • Vuohelan tuotteiden hinta 10/16/2010 9:54 AM

  Samaa mieltä kaikkien kanssa Vuohelan hinnoista. Katsoin kerran S-marketissa jonkun kuivakakun hintaa joka oli yli 7 euroo. Se oli mulle kyllä ihan liikaa, enkä olisi missään tapauksessa laittanut tuota rahasummaa kyseiseen tuotteeseen, olipa kuinka hyvää tahansa. Leivon mieluummin itse ja säästän rahaa.

 • Kluteeniton 10/09/2010 10:11 AM

  Jezu kirjoitti:
  Eksyin Vantaan Variston Kodin Ykköseen...(lyhennetty viesti)mutta eniten ihmetystä aiheutti kyltti.

  No kyllä minä ainakin puhun ja kirjoitan gluteenittomista tuotteista, enkä löytänyt edes google-haulla mitään kluteenitonta. Wikipediassa myös puhutaan gluteenittomasta ruokavaliosta, niettä varmaankin se on virallinen nimitys.

 • Semperin näkkileivät 10/02/2010 11:53 AM

  No niinhän siinä kävi, että mummo tuli taas nenästä vedetyksi omaa tyhmyyttään. Kävin ruokaostoksilla K-marketissa, löysin hyllystä kolme pakettia tuota ihanaa Semperin Lantknäckeä (ohutta näkkileipää) ja sieppasin ne mukaani, koska tuli se tarjouslipuke, josta eilen kerroin.
  Kassalla sitten hyytyikin hymy, sillä lipukkeen nähdessään kassatyttö sanoi, että meillä tämä on normaalihintaan, tarjous on vain Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa. Kysyi ystävällisesti, että haluanko edelleenkin ottaa ne vai jättää ottamatta. No halusin leivät ja maksoin niistä lipukkeella 1,90e maksavista näkkäreistä 3,50e paketti, eli yhteensä 10,50e. Vähän kyllä kirveli, sillä jos olisin tämän huomannut ennen kauppaan menoa, olisin kyllä ajanut ostoksille kymmenen kilometrin päähän Citymarkettiin. Aina sitä oppii uutta. Vastaisuudessa kyllä tiiraan tarjouslipukkeet entistä tarkemmin.

 • Semperin näkkileivät 10/01/2010 5:02 PM

  lehti kirjoitti:
  heippa Mrs Bucket.
  Kysyisin sinulta, kun aavistelen että olet joskus pitänyt leivontablogia, että miksi minun leipäni epäonnistuu, joka kerta. (Lyhennetty viesti) kysyy Lehti

  Hei Lehti!
  Ensinnäkään minulla ei ole blogia.
  Leipäsi epäonnistuminen kummastuttaa. En ole itse koskaan leiponut Semperin jauhoista, joten en voi tietää miten ne käyttäytyvät. Missä vaiheessa olet ruvennut tökkimään leipomustasi? Minä en kyllä menisi sitä tekemään, en ainakaan ennenkuin ihan loppuajalla. Tökkiminen, ja jo pelkkä uuniluukun avaaminen saavat leivonnaiset litsahtamaan.
  Entä sitten uunisi lämpötila? Onko se oikea? Onko mahdollista, että lämpöasteikot eivät enää pidä kutiaan?
  Olethan laittanut leivän uuniin vasta kun uuni on saavuttanut vaaditun lämpötilan?
  Kokeilepas tuota minun tälle sivustolle laittamaani leipää, joka löytyy hakusanalla Sikahyvä leipä. Itse en ole ainakaan sitä saanut koskaan epäonnistumaan. Ellet voi käyttää ohjeessa mainittua Kaurakuitusta, voit laittaa saman määrän esim. jotakin muuta ohjeessa olevaa jauhoa.
  Toivottavasti onnistut.

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  6 tips

  Products
  10 products

  Images
  6 images

  Links
  1 a link

  Forum
  92 messages, 13 topics

  Comments
  21 comments

  Registration time
  03/01/2010 5:16 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s