Leivät – 10/27/2010 8:21 PM
motusalem, minä en ota muutaman päivän kaupunkilomallekaan leipää mukaan. Olen kanssasi samaa mieltä, en käsitä miksi se LEIPÄ on se pointti.
"Se on automaattisesti gluteeniton" – 10/26/2010 10:48 AM
^Siis mä nimenomaan en saa niskakarvojani pystyyn siitä, vaan mun mielestä on ihan ok sanoa niin. Ja jokaisella keliaakikolla millihippusesta gluteenia ei tule vaurioita suolinukkaan, myös siinä on yksilöllisiä eroja. Jos ei olisi niin miksi sitten ennen tähystystä ei saa aloittaa gluteenitonta ruokavaliota? Eikö riittäisi että muutama päivä aikaisemmin syö yhden keksin kun se kerran vaurioituu heti?
Huijausviesti – 10/21/2010 9:38 AM
^Saa sillä että rekisteröityminen pitää adminin hyväksyä. Olen eräällä toisella palstalla, missä esim. tunnus poistuu jos ei pariin viikkoon rekisteröitymisestä kirjoita yhtäkään viestiä. Pari viestiä ei myöskään riitä, sitten tunnus poistuu parin kuukauden hiljaiselon jälkeen. Aktiivikeskustelijoita ei niin nopeasti poisteta, mutta heitä pyydetään ilmoittamaan mikäli ovat pidemmän aikaa palstalla pois (ettei vahingossakaan poisteta tunnusta). Siellä ei tällä hetkellä jäseniä ole kuin parisataa, mutta kirjoittelu on aktiivista. Jos palstalle vain halutaan mahdollisimman monta kirjautunutta jäsentä ja se jäsenmäärä on itseisarvo sinällään, niin spämmääjiä aina mahtuu joukkoon.
Gluteenitonta Tampereella? – 10/18/2010 7:44 PM
Katijo kirjoitti:
Mainokset Glu.fi:ssä – 10/13/2010 1:01 PM
Onko muiden mielestä ok, että firmat rekisteröityvät keskustelijoiksi, ja sitten heidän viestinsä ovat pelkkää mainontaa? Eivät siis osallistu pätkääkään keskusteluun, linkittävät vain omia tuotteitansa tänne? Tai sitten mä olen taas kerran ainoa jota tuo asia hieman häiritsee...
Best GFML? – 10/10/2010 12:03 PM
Air France and Cathay Pacific have offered the best food for me. Air France had the best gluten-free bread! British Airways is good when it's working, but unfortunately that doesn't happen too often with special diets!
Ikäviä tilanteita – 10/09/2010 6:12 PM
^Kävin VUOSIA sitten, mutta se pizzapohja oli sellainen ällöttävä valmispohja, joten en ole käynyt toiste. Muutenhan siellä on paljonkin gluteenitonta, käytännössä lähes koko salaattipöytä (pizza on vain osa Raxin tarjontaa), joten ihan hyvin voisi käydä. Ainakin silloin se salaattipöytä oli aivan ihana. Ei vain muuten ole tullut käytyä kun sitten tulee ahdettua itsensä ihan liian täyteen...
Ikäviä tilanteita – 10/09/2010 2:04 PM
^Rossosta saa pastaakin gluteenittomana. Kotipizzan pizza on kyllä parempi kuin Rosson... ja Rax ainakin ennen käytti valmispohjia joten en suosittele kun et niistä kengänpohjista niin välittänyt. Pakasteleivistä myös Garbon leivät on ihan ok, etenkin Sport-leipä.
Kluteeniton – 10/09/2010 2:02 PM
Itse käytän gluteeniton, mutta käsittääkseni myös gluteiiniton on oikein. Kyllähän sitä keliakiasta ja keliaakikosta on monenlaista väännöstä kirjoitettu, ja ihan keliaakikot itse. Ihmisten oikeinkirjoitustaito kun nyt yleensäkin on heikentynyt huomattavasti ja sanoista tehdään ihmeellisiä väännöksiä ja lyhennöksiä. Mua esim. ärsyttää aivan suunnattomasti lyhenne glutti! ARGH!!
Ikäviä tilanteita – 10/08/2010 3:01 PM
Kulkija, Semperin Toasty -leivät ovat tosi hyviä ja kuohkeita, monen mun kaverin mielestä aika lailla saman makuisia ja tuntuisia kuin vehnäleivätkin. Pizza kannattaa tehdä joko itse tai sitten hakea valmispizza Kotipizzasta tai Rossosta. Pakastepizzat ja valmispohjat ovat todellakin kengänpohjia.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
3 tips
Forum
476 messages, 3 topics
Comments
39 comments
Registration time
10/21/2009 1:06 PM