Semper

Company profile

Semper
 • More about me
  Tämä profiili kuuluu Oy Semper Ab:lle. Vain tämän profiilin nimissä luodut tuotteet on luotu Oy Semper Ab:n toimesta. Suosittelemme aina tarkistamaan viimeisimmät ainesosat ja ravintosisältötiedot pakkauksesta mahdollisten muutosten varalta.

  Tutustu Semper vinkit! -blogiin.

  Semper-valikoimassa on herkullisia gluteenittomia tuotteita (leipää, jauhoseoksia, pastaa, keksejä jne.). Valikoimaamme kehitetään Semperin omalla tuotekehitysosastolla ja koeleipomossa yhteistyössä kuluttajien, asiantuntijoiden ja tuotteita valmistavien tehtaiden kanssa.

  Gluteenittomien tuotteiden ainesten ja aistinvaraisten ominaisuuksien vaatimukset ovat erittäin korkeat. Semper tekeekin yhteistyötä myös alan korkeakoulujen kanssa, jotta tuotteiden raaka-aineet, valmistusprosessit ja ravintosisältö ovat ajanmukaiset.

  Tutustu Semper Gluteenittoman kotisivuihin.
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

The latest events in the site 

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Products
  94 products

  Images
  40 images

  Forum
  1 message

  Comments
  3 comments

  Registration time
  03/03/2009 2:49 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,026s