Leipäjauho ilman vehnää ja tattaria? – 07/27/2013 10:41 PM
Hei! Olen vasta hiljattain huomannut, että vatsani ei siedä ainakaan vehnää sisältäviä tuotteita. Keliakia on testattu verikokeella eikä mitään löytynyt, mutta gluteeniton ruokavalio on poistanut ennen jatkuvasti vaivanneet oireet täysin.
Muutaman kuukauden näkkärillä elämisen jälkeen olen alkanut haaveilla pehmeästä leivästä. Mielummin tekisin leipäni itse kuin ostaisin valmistuotteita, mutta gluteenittomilla jauhoilla leipominen tuntuu olevan aivan uusi ja vieras maailma. Lisäksi olen jo todennut, että suuri osa paljon kiitosta saaneista jauhoseoksista sisältää vehnätärkkelystä tai tattaria. Vehnä ei mitä luultavammin missään muodossa vatsalleni sovi, ja en pidä tattarin pistävästä mausta ollenkaan.
Etsintöjen kohteena olisikin nyt leivän tekoon sopiva vehnätön ja tattariton (tai vain vähän tattaria sisältävä) jauho, joka sopii leivän leivontaan. Doves Farmin gluteenitonta jauhoseosta on ylistetty monissa paikoissa, mutta senkin ainesosaluettelossa on mainittu tattari, tosin viimeisenä. Kuinka vahvasti tattarilta maistuva jauhoseos on kyseessä? Mitä jauhoseosta suosittelisitte? Myös hyviä leipäohjeita ja vinkkejä otetaan vastaan!
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Forum
1 message, 1 topic
Registration time
07/27/2013 10:28 PM