Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>
 • LG1982  164 viestejä29.5.2011 10:40

  En tiedä Radisson Royalin tilannetta, mutta hyvä huomata, että todennäköisesti harvassa, jos ainoassakaan, kaupallisessa majoitusvaihtoehdossa kaurapuuro tehtäisiin gluteenittomana. Gluteeniton kaura on kuitenkin niin paljon kalliimpaa kuin tavallinen kaura.

 • Isabella 42 viestejä29.5.2011 12:39

  Otetaas nyt huomioon se, että kaura sallittiin meille keliaakikoille jo ennen kuin tällaista "gluteenitonta" kauraa oltiin edes keksitty (rahastuksen toivossa?). Kun olen syönyt hotellin tai jonkun ravintolan aamupalalla kaurapuuroa, niin ei ole tullut oireita vaikka varmastikin ihan normaalia Elovenaa ollut. Sen sijaan jos kotona ole yrittänyt ihan joka aamu syödä Elovenaa, niin maha ei kestä. En usko, että tarvitsee kantaa huolta kenenkään, jos hotellin aamupalalla saa normaalia puuroa eikä esim. Provenaa. Kunhan ei ole jokapäiväistä.

 • Mainos

 • SiiriK 6 viestejä3.8.2011 15:00

  Scandic Oulu: pyytämällä saa pari palaa leipää ja muffinin sekä margarininokareen, ihan ok.

  Mutta: vihannesten päällä on tavallista pullaa, keksiä jne. Kerran kysäisin asiasta ja siellä työntekijä oli tietoinen ongelmasta mutta "tilan puutteen" johdosta sille ei ole tehty mitään.

  t. Siiri

 • Reetta  719 viestejä3.8.2011 22:40

  Reilun viikon päästä tutkitaan Simonkentän tarjonta. Laitoin sähköpostia varmaan jo kolme viikkoa sitten ja lupasivat lisätä tiedon varaukseen.

 • Reetta  719 viestejä3.8.2011 22:46

  Taannoin Venäjälle mennessä söin aamiaisen Iitin Matkakeitaassa. Kysyin gluteenitonta tarjontaa. Aamiaispöydässä oli gluteenitonta näkkäriä jo valmiina. Ja lisäksi tarjoilija toi kolme tuhtia leipäviipaletta - oikein lämmitettynäkin. Tuo Matkakeidas ei nyt ole hotelli, joten vähän menee taas otsikon viereen.

 • Herkuttelija 15 viestejä4.8.2011 12:26

  Ainakin viime kesänä Naantalin kylpylän aamupalalla oli erinomaiset gluteenittomat leipätarjonnat. Sivupöydällä oli erikseen lajiteltuna kuvun alla gluteenitonta leipää sekä muistaakseni suklaakakkua ja mustikkapiirakkaa, jotka kaikki olivat leivottuja kylpylän omassa leipomossa. Olivat ainakin tuoreenmakuisia ja varsinkin makeat kakut olivat positiivinen yllätys, kun yleensä hotelleista saa vain leipiä tai sen mukana keksin tai Moilasen muffinsin (mikä käy tosin hyvin aamukahvin kanssa). Plussaa oli se, ettei tarjoilijalta tarvinut erikseen pyytää ja sitten odottaa. Toivottavasti taso on yhä pysynyt korkealla!
  Yksi positiivinen yllätys tänä kesänä oli Turun Radisson Blu Marina Palace, jossa sain ison lautasellisen kahta eri leipää, muffinsin ja keksejä (Moilasta). Kaikki lämpimät ruoat sekä leikkeleet jne. oli merkitty selvästi ovatko gluteenittomia vai eivät, ja sijoiteltu niin etteivät tavallisen leivän murut päässeet leviämään niihin.
  Helsingissä mun suosikkeja ovat Radisson Blu Plaza eli "Pääkonttori" sekä Klaus K:n aamiaiset, joissa yleensä saa tosin Moilasen tuotteita, mutta muut tarjoamiset ovatkin sitten runsaat ja maukkaat.

 • Reetta  719 viestejä15.8.2011 20:12

  On vissiin Simonkenttä kutistanut valikoimaa? Tuotiin yksi sämpylä (liian nopeesti ja isolla sulatettu) ja muffinssi. Lisäksi vakkaritarjontana riisikakkuja.

 • Mainos

 • Isabella 42 viestejä19.10.2011 19:12

  Sokos Presidentti -hotellissa (Hki) yksi parhaista aamiaisista. Oma gluteeniton pikkubuffa, pehmeät leivät ja muffinsi tulivat nopeasti pyynnöstä, henkilökuntaa koko ajan lähettyvillä ja ystävällisiä. Todella miellyttävä tunnelma.

  Huoneen siisteys sen sijaan miinusta, vuodevaatteissa hiuksia ja töhnää, veskissä ei kaikki nurkat ihan pyyhitty.

 • Rupert 74 viestejä19.10.2011 21:32

  Helsingin messukeskuksen Holiday Innissä pyytämällä toivat yhden Moilasen sämpylän. Huvittavinta oli, että kolmen tarjoilijan kanssa piti yhtä aikaa asiasta keskustella, jotta löytyi se joka osasi sämpylän keittiöstä hakea. Vähemmän huvittavaa taas oli, että missään ruuissa ei ollut minkään sortin G, VL tms. merkintöjä, tai olihan siellä yksi riisikakkupurkki, jossa luki gluteeniton. Espoon Radissonissa taas merkinnät olivat pääosin kunnossa ja pyynnöstä toivat pariakin sorttia sämpylää ja pullaa.

 • ponipimu 239 viestejä13.12.2011 16:48

  kääk, ehkä olemme menossa messukeskuksen holiday inniin keväällä yöksi, siis minä äiti-keliaakikko ja tytär-keliaakikko.

  voi kökkö jos tarjoilu on yksi sämpylä! mitenkähän hotellin ravintolassa onnistuu illalla ruokailu? onko kellään kokemuksia enempää, nimittäin vaikuttaa suuresti tämä ruokailu kun ollaan menossa lomalle! halutaan syödä hyvin!

 • higga 209 viestejä13.12.2011 17:01

  Hämeenlinnassa sokoshotelissa oli kyllä hyvä aamiainen Leipää ja karjalanpiirakkaa ja oma munavoi! Pullaa myös sekä keksejä ja muroja omassa lasipurkissa jossa oli kansi tiukasti päällä!! Jotenkin tuntu et homma on hallussa

 • Suviih  629 viestejä13.12.2011 20:27

  Levin Sokos hotellilla oli hyvin merkitty gluteenittomuus aamiaistuotteisiin ja tarjoilija toi pehmeää leipää ja kahvileipää. Puuroakin olisi saanut erikseen jos olisi halunnut. Kahvileivät olivar Rollsfoodin tuotteita, leivissä oli tarjolla useaa sämpyläsorttia ja perunarieskaa.

  Sokos hotel Oulun Edenissä oli gluteenittomat pehmeät leivät tarjolla suoraan pöydässä (erillään tavallisista leivistä) yksittäispakattuina. Lisäksi gluteenittomia keksejä oli tarjolla lasipurkissa. Myös täällä oli hyvin merkitty aamiaistuotteiden gluteenittomuus.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Mainos

 • Reetta  719 viestejä13.12.2011 21:47

  Sokos-hotelliketju vaikuttaisi nyt todella uusineen konseptinsa, kun on niin paljon hyviä kokemuksia. Hieno homma jos näin on.

  Noi Rollsfoodsin tuotteet on tosi hyviä.

 • katjairene 57 viestejä14.12.2011 20:01

  Itselläni on todella positiivinen aamiaiskokemus Tampereen Holiday Inn:n aamiaisesta. Keliakiastani ei ollut ilmoitettu eikä tehty tiedusteluja gluteenittoman saatavuudesta etukäteen. Kysymällä tarjoilijalta gluteenitonta sain eteeni niin suuren määrän sämpylöitä, muffisseja ja korvapuustin etten jaksanut syödä niitä millään. Loistavaa palvelua, mitä muutakaan voi odottaa Suomen keliakiapääkaunpugissa

 • Zlatan 44 viestejä15.12.2011 16:04

  Kylpylähotelli Caribiassa oli vuoden aikana tapahtunut suuri muutos, oliko se sitte se että ketju oli muuttunut Holiday Clubista Sokos-hotelliin tai mikä se sitten oli syy. Näköjään moni tässä on aiemmin kehunut Sokosta joten syy on varmaan siinä. Anyway, tällä kertaa kun kysyin tarjoilijalta gluteenitonta leipää hän vei minut ihan erilliseen pöytään jossa sitten oli erikseen pakattuna rolls foodin pari eri leipää, voipullaa, joku rahkapulla jne. Pöydällä oli myös mikro jonka päällä iso lappu että mikro on ainoastaan glut.tuotteiden lämmittämiseen.
  Oma voiaski löytyi myös.
  Lisäksi löytyi jottain keksejä ja mysliä muistaakseni. Itselleni tosi positiivinen yllätys, normaalistihan saa sen lautasen missä on pari leivänsiivua ja joku keksi.

 • Isabella 42 viestejä1.9.2012 09:52

  Uskomatonta - Vuohelan leipää tarjolla hotelliaamiaisella ja kokousleipänä! Tämä hotelli haluaa siis tarjota laatua eikä tuijottaa hintaa. Best Western Haaga Helsingissä - pinnat sinne!

 • Isabella 42 viestejä1.9.2012 09:58

  Hotelli Victoria Tampereella - keliaakikoille paljon omia tuotteita tarjolla erillisellä pöydällä ja hyvää leipää Ullan Pakarilta.

 • Mainos

 • Minni 54 viestejä1.9.2012 14:59

  Naantalin kylpylässä aamiaisella oli kylpylän oman leipomon gluteenittomat. Olivat erikseen leipäkupujen alla. Tarjolla oli suolaisista juustomuffineja, rieskaa, maissileipää ja siemenleipää, makeista kuivakakkua, suklaamuffinsia ja cookieta. Muutenkin aamupala oli erittäin hyvä ja runsas. Maissileipä oli niin hyvää että ostimme yhden kotiin cafe mövenpickistä, iso leipä maksoi 6,5 euroa. Scandic vierumäen aamupala oli ok, semperin leipää oli tarjolla erillisellä pöydällä ja mikro lämmittämiseen.

 • sm08 11 viestejä11.9.2012 10:30

  Elokuussa olin Tampereella HolidayInn-hotellissa ja siellä oli aamupala tosin hyvä, olen ollut siellä aiemminkin ja vastaavaa ei ole ollut. Tietenkin annoin palautetta ja kiittelin, kun näin hyvin oli meidät keliaakikot huomioitu. Keittiölle oli tullut vastaavaksi(jos oikein muistan) ihka elävä keliaakikko. Hieno asia palvelu parantui heti!

 • o2p3 2 viestejä12.12.2012 18:58

  Itselläni on suomalaisten hotellien aamiaisista pelkästään hyviä kokemuksia. Ei oikeastaan mitään valittamista. Esim. tänä vuonna Turussa Hamburger Börs, Hämeenlinnassa Cumulus...

  www.hotellit-helsinki.org www.hotellit-tukholma.org/

 • Reetta  719 viestejä15.12.2012 16:25

  Taannoin olin viiden päivän kurssilla Pajulahdessa (urheiluopisto). Laitoin eeltäkäsin sähköpostia gluteenittomuudesta. Aamiaisen kanssa oli vähän niin ja näin. Tuotteet oli ilmeisesti Moilasta. Milloin oli leipäviipaleet jäässä, kun ne tuotiin ja lennätytin niitä mikrotettavaksi. Milloin leipää sai varttua jne. Mitään omaa levitettä ei tuotu kertaakaan.

  Gluteenittomuuden suhteen ravintolan sisäänmenossa oleva ruokalista ei pitänyt paikkaansa. Monta ruokaa oli merkitty siinä gluteenittomaksi, mutta noutopöytä osoitti toista, joten tosi tarkkana sai olla.

 • o2p3 2 viestejä17.12.2012 19:25

  Jahas, linkit lähteny allekirjoituksesta. Eipä tartte tälle paskapalstalle enää kirjoitella.

  www.hotellit-helsinki.org www.hotellit-tukholma.org/

 • Mainos

 • Rupert 74 viestejä16.3.2013 09:15

  Kehutaan taas Tampereen Holiday Inniä. Omassa nurkkauksessaan paria sorttia sämpylöitä, gluteenitonta paahtoleipää ja oma leivänpaahdin, juustokinkku-muffinsseja, mustikkarahkapullaa, paria sorttia keksejä, mysliä ja puurohiutaleita yksittäispakattuna. Harmitti, että olin niin tiukalla aikataululla liikkeellä, ettei ehtinyt kaikkea edes maistaa. Lämpimien ruokien osastolla G-merkinnät loistivat poissaolollaan, joten pientä parannettavaakin toki vielä on...

 • Vesiperhonen 20 viestejä28.3.2013 21:12

  Jos joskus poikkeatte Joensuussa niin ehdottomasti menkää Hotelli Kimmeliin yöpymään!! http://www.sokoshotels.fi/hotellit/joensuu/kimmel/

  Olen aika paljon hotelleita kolunnut läpi ja yhdestäkään paikasta en ole saanut niin monipuolista ja hyvää aamiaista kuin Hotelli Kimmelissä on! Siellä on kaikki merkitty selvästi onko gluteeniton ja laktoositon ja eri pöydässä on glutenittomat tuotteet ja kun kysyy tarjoilijalta hän tuo glut. puuroakin halutessasi ja kaikki sämpylät, patongit, kahvleivät omat rasvat ym. eri lautasella suoraan pöytään.

  Siellä on myös yksi tarjoilija joka on itsekkin keliaakikko joten hyvin ymmärtää sen miten tarkkaa kaiken täytyy olla. Ammiaispöydssä on myös aina paistettua pekonia, nakkeja, munakokkelia, puuroa ja kaikkea niin paljon että on ihan vaikea valita mitä ottais...

 • KatjaRa 51 viestejä30.6.2013 20:02

  Tampereella Rautatienkadun Cumuluksessa aamupala pelitti: gluteenittomat leivät, makeat leivonnaiset, myslit omassa läpinäkyvässä "leipälaatikossa" erillään tavistuotteista. Kipossa pienet margariinirasiat. Vieressä mikro ja nurkassa leivänpaahdin, jossa merkintä "gluteeniton". Osa viljatuotteista vielä erikseen yksittäispakattuja. Muunkin tarjonnan osalta merkinnät kiitettäviä. Tarjoilija vielä ystävällisesti kertoi (pyytämättä, kun näki minut glut.pöydän äärellä) lihapullien olevan gluteenittomia ja tiedusteli huomasinko leivänpaahtimen.

  Oikotie matkan mutkistaa.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s