Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>
 • suzanne 10 viestejä5.7.2013 17:26

  Vierailin just muutama viikko sitten Peurungalla kylpylähotellissa ja siellä oli kyllä huippuhyvä aamiainen minulle katettu pyynnöstä. Oli ainakin kuutta erilaista leivonnaista Vuohelan leipomosta, useita erilaisia leipiä, mysliä ja pyynnöstä olisi kai saanut vielä puuroakin. Eikä mitkään tuotteet tuntuneet suoraan pakkasesta otetuilta vaan esimerkiksi suklaakakku oli ihan tuoreen oloista.

 • Cherry66 1 viesti31.7.2016 12:18

  Aamiaisesta Espoon Radisson Blu:ssa Otaniemessä: tarjolla gluteenitonta mysliä ja (Moilasen) viipaleleipää joka oli kovaa ja niin kuivaa syötävää että jäi lautaselle. Normileipiä oli huikea tarjonta, vesi herahti kielelle ja pulkat ja croissantit löytyi. Pyynnöstä tuotiin gluteenitonta makeaa, eli myöskin kuivakoita muffinsseja. Myös uutta leipää sulatettiin tarjolle kun pyysin, mutta siinä vaiheessa oli aamupala jo syöty. Muuten hyvä aamiainen, mutta kyllä leipätarjonta jäi kaihertamaan kovasti.

 • Mainos

 • jukkis 5 viestejä20.2.2017 09:31

  Saimaan kylpylässä Lappeenrannassa oli hienosti huomioitu gluteeniton ruokavalio. Aamiaispöydässä oli tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia leipiä, karjalanpiirakoita yms. Eniten mieltä lämmitti kuitenkin erillinen vohvelirauta gluteenittomalle taikinalle, jota sai pyynnöstä keittiöstä.

 • Reetta  719 viestejä26.3.2017 11:18

  Aulanko-hotelli on tammikuussa 2017 muuttunut Rantasipistä Cumulukseksi ja aamiaisessa oli tapahtunut tasonlasku. Joulukuun reissulla oli aamiaisella riispuuro joka aamu muun puuron lisäksi. Nyt oli joka aamu "sopimatonta" puuroa. Tarjolla oli pussipuuroja, mutta automaatista saatu kuuma vesi oli niin haaleeta, että puurohiutaleita sekaan hämmennettäessä puuro oli jo jäähtynyt. Harmi. Leipätarjonta oli joka aamu sama, yhtä sorttia (Rollfoods ?), lasipurkissa olevat keksit olivat varmaan samat, jotka oli jo joulukuussa 2016 ?
  Seuraava reissu on elokuussa ja kun laitan sähköpostia, täytyy laittaa että hankkivat esim. noita karjalanpiirakoita gluteenittomana, kun valinnan varaakin löytyy nykyään. Pakastepiirakoita voisi olla aina pakkasessa.

 • Reetta  719 viestejä31.8.2017 19:28

  Taas oli yhtä huono tarjonta Aulangolla. Todella taso laski, kun muuttui Cumulus-hotelliksi. Olin ilmoittanut etukäteen tulostani ja gluteenittomuudesta., joten siitä ei ole kiinni.

  Aamiaisen lisäksi muukin ruuan taso on laskenut. Jälkkäreissä "taviksille" oli tarjolla noin neljää eri sorttia jälkkäriä (esim. kakkuja). Yhtenä päivänä gluteeniton jälkiruoka oli hedelmäsalaattia; ihan kuin jollain olisi 5 min. ennen buffan avaamista käynyt väläys, että gluteeniton puuttuu kokonaan. Toisena päivänä gluteeniton oli vaahtokarkit!! Molempina päivinä kyllä huomautin, että gluteenittomat on unohdettu kokonaan. Sitten keittiöstä kopisteltiin kakkuviipale ja jätskiä.

  Kuinka helppoa olisi tehdä kakkupohja gluteenittomana.

 • pena 10 viestejä6.9.2017 12:26

  Terve, onko tietoa miten Unkarissa/ Budabestistä gluteenitontai ruokaa on saatavana kaupoista/ ravintoloista.Matkalle lähdetään ensi kuussa.
  Yst.terve. Pentti

 • kaival 5 viestejä9.9.2017 10:54

  pena kirjoitti:
  Terve, onko tietoa miten Unkarissa/ Budabestistä gluteenitontai ruokaa on saatavana kaupoista/ ravintoloista.Matkalle lähdetään ensi kuussa.
  Yst.terve. Pentti

  Hei Pentti,

  Ainakin omassa lähikaupassa Budapestissä oli gluteenitonta leipää, mysliä yms. mitä kaipasin aamupalaksi (emme yöpyneet hotellissa). Pääsääntöisesti ravintoloissa sai hyvin gluteenitonta ja löysimme yhden täysin gluteenittomankin ravintolan nimeltään Drop.

 • Mainos

 • Reetta  719 viestejä21.1.2018 18:46

  Pari kuukautta sitten olin Lapinniemen Kylpylässä ja siellä oli aamiaisella kiva yllätys. Oli tarjolla myös gluteenitonta vohveli-taikinaa ja sai aamupalalla paistaa itselleen vohveleita.
  Ja kyllä siinä vohvelipannun ääressä olikin vilkasta.
  Kotialähtiessä respassa oli kiva antaa kiitsota keittiölle välitettävöski.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s