Jezu Ylläpitäjä – 15.1.2015 22:15
Nykyään tulee varsin usein mussutettua pähkinöitä, mutta se asia jaksaa kummastuttaa, miksi suolapähkinät ovat huomattavasti edullisempia kuin suolaamattomat? Tässä hyvä esimerkki halvimmista Prisman cashew-pähkinöistä:Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Rupert 74 viestejä – 16.1.2015 14:37
Selittyiskö sillä, että todennäköisesti Sallinen rahtaa Suomeen kalliilla työvoimalla pakattavaksi ja tunnetulla tuotemerkillä leimattavaksi vuodessa vähemmän pähkinöitä kuin Keski-Euroopan tai Kaukoidän nimettömissä pähkinäpaahtimoissa menee linjaston läpi päivässä. Vähän sama juttu, kuin, että belgialaisissa pakasteranskalaissa peseminen, kuoriminen, pilkkominen, öljyminen, pakastaminen ja pussittaminen sekä Suomeen rahtaaminen ei näy kilohinnassa mitenkään kotimaiseen laarissa myytävään multaiseen perunaan verrattuna. Voihan lisäksi olla, että tuollaiseen rasvattuun ja suolattuun tavaraan oli kyse sitten pähkinöistä tai perunoista kelpaa B-luokan raaka-ainekin, mutta kukaan ei ostaisi käsittelemättömiä B-luokan pähkinöitä tai perunoita.
RonaldBerg 1 viesti – 20.10.2021 12:46
Mielestäni kyse on markkinoinnista ja kysynnästä...
Herää kysymys - voiko suola peittää huonolaatuisen tuotteen ?
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.