Priorin tabletit

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • keliaakikko97 107 viestejä19.5.2009 15:02

  Oletteko huomanneet, että niissä on vehnänalkioöljyä? Kun kyseessä on tabletit, eiköhän ne pidä nielaista??http://www.nettiterveyskauppa.com/product_details.php?p=78

  Elämässä ei ole pakko kun kuolla!... ja noudatta gluteenitonta ruokavaliota.

 • Suviih  629 viestejä19.5.2009 15:48

  Vehnänalkioöljy on gluteenitonta (gluteeni poistuu valmistuksen yhteydessä).

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Mainos

 • keliaakikko97 107 viestejä19.5.2009 16:10

  Jaa... kiitos vastauksesta!

  Elämässä ei ole pakko kun kuolla!... ja noudatta gluteenitonta ruokavaliota.

 • Kari 364 viestejä28.5.2009 23:18

  Mikä on syy näitten syömiseksi?.. Mä en oikeesti tiedä, liittyykö keliakiaan.

  Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.

 • Reetta  719 viestejä30.5.2009 19:12

  Kävinpä uteliaisuuttani ko. valmisteen nettisivuilla (en sen takia, että alkaisin syödä) ja siellä oli kerrottu, että vehnänalkioöljy sisältää pieniä määriä gluteenia, joten tuotetta ei suositella keliaakikoille. Aika hinnakas pilleripurkki näytti olevan.

 • Ira 57 viestejä15.6.2009 13:31

  en ymmärrä enää yhtään mitään, kun liiton sivuilla ja myös muissakin maissa kun suomessa sanotaan että vehnänalkioöljy on gluteenitonta ja sitten siinä onkin pieniä määriä gluteenia just esim. tän priorin valmistajan mukaan. mulle on suositeltu e-vitamiinia ravintolisäksi, rauhoitti selvästikin verenpaineen nousua, mutta sain tosiaan vatsavaivoja siitä. olenko kenties väärässä, mutta ainakin yliopiston apteekki myy gluteenitonta vehnänalkioöljyä..siinä on kenties tutkittu lopputulos? ajattelinkokeilla sitä seuraavaksi.onkohan valmistajilla jonkinverran poikkeat menetelmät tehdä vehnänalkioöljyä? löytyispä tähänkin mysterioon ihan järkevä vastaus,ettei tarvis tätä enää jauhaa

 • KattiMatikka 271 viestejä15.6.2009 18:55

  Liiton sivuilta löysin seuraavan vastauksen tähän kysymykseen:

  "Onko lääkkeissä gluteenia?

  Lääkkeissä ei ole gluteenia. Joissakin luontaistuotteissa saattaa sen sijaan olla gluteenia ja niiden pakkausmerkinnät kannattaa tarkastaa huolella. Joissakin ravintolisissä ja luontaistuotteissa käytettävä vehnänalkioöljy on gluteenitonta."

  Välillä tuntuu, että tuotteiden valmistajat eivät tiedä keliakiasta juurikaan mitään vaan laittavat keliaakikko-kiellon kaikkeen missä lukee vehnä esim. vehnätärkkelys ja vehnäalkioöljy.

  MUTTA: Priorinin valmistajalta pitäisi varmistaa asia, että onko "tavallista" vehnäalkioöljyä joka siis liiton suosituksen mukaan käy vai jotain ihme vehnäjauholitku-öljyä joka ei kävisi.

  Tää on just tätä. Ihan kismittää yleisesti kun saa melkoisena salapoliisina olla selvittelemässä näitä asioita. ARGH! Valmistajat hävetköön

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s