MariJo

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8
Seuraavat > Loppuun >>
 • Marjon burger, Tampere 5.4.2009 20:43

  Olen muutaman kerran kulkenut kyseisen paikan ohi, mutten ole koskaan tullut käyneeksi. Olen aina ajatellut, ettei pienessä tilassa voi millään noudattaa ruuan valmistusta täysin gluteenittomasti. Enpä tiedä sitten, ehkä poikkean joku päivä kysymään asiasta...

 • Suapko sitä lutteenitonta kalakukkova mistee?? 5.4.2009 20:39

  Näin perisavolaisena olen tehnyt kukkoa itse. Ei ehkä ihan alkuperäisen makuista, mutta ihan syötävää. Tai olen itse asiassa hieman helpottanut hommaa,kun teen kukon vuokaan,patakukkoa siis.Taikina on pääasiassa tattarijauhoista tehtyä, hyvin yksinkertaisella ohjeella. Löytyy Herkuttelu sallittu-kirjasta.

 • Keliapuodista ja vähän muutakin 3.4.2009 16:52

  Ansku71 kirjoitti:
  Gluteenittomien piirakoiden teko onnistuu ihan hyvin eikä itsellä ainakaan ollut mitään ongelmia öljyssä keittämisen kanssa.

  Millaisen taikinan teet? Onko helppoa leipoa?

 • Missä matkaillut keliaakikkona? 24.3.2009 21:18

  Muuten, kertokaapa mistä Tallinnassa saa gluteenitonta? Kuukauden päästä olen varmaankin menossa sinne, pääsisi helpommalla jos tietäisi etukäteen, mistä saa sopivaa evästä.

 • Missä matkaillut keliaakikkona? 24.3.2009 21:12

  Olin muutama vuosi sitten Itävallassa. Matkaopas joutui selittämään kahtena päivänä hotellin henkilökunnalle, kuinka minun illalliseni valmistetaan (maalaishotellin kokki ei puhunut englantia). Homma alkoi sujumaan, alkukeitoksi sain usein lientä kananmunalla..!...ja pääruokana lähes joka ilta pihvin ja ranskalaiset. Pääasia, että sain mahan turvallisesti täyteen. Kakkujen ja oluen luvatussa maassa oli vaikeuksia löytää gluteenitonta, onneksi löytyi joku luontaistuotekauppa/apteekki, josta löytyi hyvin välipalaa. Sieltä sain myös aamiaisleivät loppuviikoksi.

 • Keliakia-korvaus 24.3.2009 17:23

  Täytyy kuitenkin muistaa,että muut erityisruokavaliot eivät saa korvausta ollenkaan. Olisihan toki kivempaa saada enemmän, mutta en usko, että summa siitä tulee suurenemaan. Ollaan tyytyväisiä niin kauan kuin korvausta saamme, vaikka vähänkin.

 • Gluteenitonta Tampereella? 19.3.2009 22:28

  Plevnassa on tullut syötyä useammankin kerran, maistapa maksapihviä muusilla, nami nami. Pizzan nälkään maistuvat Napolin ruuat. Pancho Villasta ei ole kokemusta. Mukava ylläri oli Nordic Gastro Pubin savulohisalaatti gluteenittomalla leivällä Kukko-oluen kera.

1 2 3 4 5 6 7 8
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  2 vinkkiä

  Tuotteita
  1 tuote

  Kuvia
  15 kuvaa

  Keskustelu
  77 viestiä, 7 aloitusta

  Kommentit
  54 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  19.3.2009 22:21

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s