Herkuttelu sallittu

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Herkuttelu sallittu

Monipuolinen uuden ajan keittokirja ja tietopaketti gluteenittomasta ruokavaliosta kaikille ruoanlaittajille.

Kirjan tekijät: Marjo Jokinen, Leila Kekkonen ja Elina Voitila

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (6)

 • Viveka 19.9.2009 15:49

  Lainasin kyseisen kirjan kirjastosta. Alun gluteenittomasta ruokavaliosta ja gluteteenittomasta ruoanlaitosta kertova osio oli mielestäni todella hyvä.

  Reseptit ei mielestäni olleet mitenkään ihmeellisiä. Kuvien määrässä ja laadussa oli mielestäni myös petraamisen varaa. Ehkä hyvä opas juhlien järjestäjälle, jolla ei itsellään ei ennestää ole tietoa gluteenittomien ruokien tekemisestä. Apua varmasti myös diagnoosin vasta saaneelle.

  Perinneruokaosiosta sain irti kaikkein eniten. Nappasin reseptiarkistooni useita ohjeita mm. karjalanpiirakoiden kuoritaikinan ja kampanisujen ohjeet.

 • meukki 2.4.2009 19:06

  Heinolan ABC:n Kirjapörssi taitaakin olla oikein gluteenittomien keittokirjojen aarreaitta siellä oli ainakin viikko sitten myynnissä leivontakirjaa Hapanleivästä sacherkakkuun alle 15 eurolla! Tekijät taitavat olla samat kuin tämän vinkin kirjassa.

 • Reetta  2.4.2009 17:09

  Ellen ihan väärin muista, eilen näin muutaman kappaleen kirjaa Heinolan ABC:llä olevassa Kirjapörssissä. Hinta oli alle 20 euroa, vähemmän kuin itse olen maksanut reilut kaksi vuotta sitten.
  Jos täällä päin liikkuu ja kirjaa on vailla, kannattaa poiketa tuolla katsomassa.

 • Vaula 2.4.2009 16:09

  Painos on ilmeisesti myyty loppuun - itsekin olen kirjaa etsiskellyt. Keliakialiitto on ainakin aiemmin myynyt kirjaa, mutta opus näyttää poistuneen heidänkin valikoimistaan. Itse lainasin kirjan kirjastosta, todella hyvältä vaikuttaa. Jos joku tietää, mistä kirjaa saisi vielä pääkaupunkiseudulla ostettua, niin vinkkiä kehiin!

 • keliaakikko97 2.4.2009 15:28

  Hymm... Tämä yksilö on ainakin ostettu Jyväskylän Sokokselta.

 • Jezu  2.4.2009 14:54

  Mistäs tätä voi ostaa?

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  keliaakikko97
 • Lisätty
  2.4.2009 14:38
 • Muokkasi
  24.4.2009 15:31

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,037s