Minulle myös! - herkullista gluteenitonta ruokaa

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Minulle myös! - herkullista gluteenitonta ruokaa

Tällainen edullinen, suomenkielinen gluteeniton keittokirja löytyi Bookplussasta. Kirjaa kuvataan seuraavasti:

Phil Vickery on englantilainen Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari, joka pyörittää myös leipomoa. Vuonna 2006 hänen leipomonsa ryhtyi valmistamaan gluteenittomia jouluherkkuja. Keliaakikoille sopivien herkkujen suosio löi keittiömestarin ällikällä. Hän alkoi perehtyä gluteenittoman ruoan maailmaan ja huomasi, kuinka laaja ongelma keliakia oli ja kuinka vähän ruoka-alan ammattilaiset siitä tiesivät. Vickery on siitä lähtien aktiivisesti kampanjoinut lisätäkseen keliakiatietoisuutta ammattikokkien parissa. Hänen periaatteensa on, että gluteenittoman ruoan tulee olla oikeasti herkullista ja kaikille sopivaa.Minulle myös! Herkullista gluteenitonta ruokaa sisältää kymmeniä houkuttelevia reseptejä upein valokuvin kuvitettuna. Maukkaat aamiaiset, terveelliset välipalat, raikkaat salaatit ja upeat illallisruoat saavat veden kielelle ja todistavat, että keliakian takia ei tarvitse luopua monipuolisesta ja maukkaasta ruoasta. Kirja tarjoaa vinkkejä myös kasvissyöjille ja neuvoo upeiden leivonnaisten ja jälkiruokien valmistamisessa. Keliakiaa sairastaa Suomessa noin 100 000 ihmistä. Heistä kahta kolmasosaa ei ole diagnosoitu. Keliakia on elinikäinen sairaus, ja sen ainoa hoito on gluteeniton eli vehnää, ohraa ja ruista sisältämätön ruokavalio.Gluteeniton ruoka on täyspainoista ja tekee hyvää myös niille, jotka eivät kärsi keliakiasta. Monet ravitsemusasiantuntijat suosittelevatkin gluteenin välttämistä kaikille. Kirjan monipuoliset ja herkulliset leivonnaiset, keitot, padat ja kastikkeet maistuvat koko perheelle.

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (2)

 • Jezu  2.6.2013 19:21

  Tämän hinta laski edelleen! Nyt näytti olevan vain 9.35 euroa. Voit ostaa tuon yllä olevan linkin kautta.

 • Jezu  4.9.2012 18:53

  Tämä näyttää olevan tarjouksessa BookPlussassa (voi ostaa tuon yllä olevan linkin kautta). Vain 10.95e.

  Samaan pakettiin voi nappaa myös Helposti maukasta - luontaisesti gluteeniton ja maidoton erityisruokavalio -kirjan. Hinta oli edelleen vaivaiset 3.95e!!!

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Jezu 
 • Lisätty
  2.6.2012 17:09

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s