Kirjakauppaan näytti ilmestyneen tällainen karppaajille ja gluteenittoman dieettiä noudattaville suunniteltu teos. 199 sivua ja kielenä suomi. Tässä kuvaus kirjasta:
Leivo ilman sokeria ja vehnäjauhoja! Leipiä, leivonnaisia ja jälkiruokia kaikille leipomisesta pitäville. Annika Rognebyn esikoiskirja, Karpin leivontakirja, sai lukijoilta äärettömän myönteistä palautetta. Annika huomasi nopeasti, kuinka kovasti hyviä vähähiilihydraattisia leivontareseptejä kaivattiin. Lukijoiden vinkit ja mielipiteet innoittivat häntä kehittämään lisää herkullisia leivonnaisia, joiden reseptit hän on nyt lisännyt suositun Karpin leivontakirjan materiaaliin. Uusi kirja sisältää maukkaita, nopeita ja helppoja reseptejä arkeen, mutta juhlavampiakaan tilaisuuksia ei ole unohdettu. Mukana on myös kokonainen leipiä käsittelevä luku. Uudet reseptit on laadittu monet toiveet, näkemykset ja tarpeet huomioiden - tekemättä kompromisseja hiilihydraattimäärän suhteen. Tämänkin kirjan leivonnaiset ovat vähähiilihydraattisia ja gluteenittomia. Siitä ei ole tingitty!
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.