Leivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Leivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio

Kirjakauppaan näytti ilmestyneen tällainen karppaajille ja gluteenittoman dieettiä noudattaville suunniteltu teos. 199 sivua ja kielenä suomi. Tässä kuvaus kirjasta:

Leivo ilman sokeria ja vehnäjauhoja! Leipiä, leivonnaisia ja jälkiruokia kaikille leipomisesta pitäville. Annika Rognebyn esikoiskirja, Karpin leivontakirja, sai lukijoilta äärettömän myönteistä palautetta. Annika huomasi nopeasti, kuinka kovasti hyviä vähähiilihydraattisia leivontareseptejä kaivattiin. Lukijoiden vinkit ja mielipiteet innoittivat häntä kehittämään lisää herkullisia leivonnaisia, joiden reseptit hän on nyt lisännyt suositun Karpin leivontakirjan materiaaliin. Uusi kirja sisältää maukkaita, nopeita ja helppoja reseptejä arkeen, mutta juhlavampiakaan tilaisuuksia ei ole unohdettu. Mukana on myös kokonainen leipiä käsittelevä luku. Uudet reseptit on laadittu monet toiveet, näkemykset ja tarpeet huomioiden - tekemättä kompromisseja hiilihydraattimäärän suhteen. Tämänkin kirjan leivonnaiset ovat vähähiilihydraattisia ja gluteenittomia. Siitä ei ole tingitty!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (1)

  • Vesiperhonen 10.6.2013 16:27

    Tätä kirjaa kannattaa tilata täältä http://yesdeli.fi/tuotteet/erikoiskirjakauppa/leivo-ilman-sokeria-ja-vehnaj auhoja-uusi-karpin-leivontakirja-annika-rogneby.html hintaan 13,90! Ei ole enää hinnalla pilattu! Kerrankin hinta/laatu kohtaa toisensa, joten kipin kapin nyt kaikki halukkaat tilaamaan...

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu 
  • Lisätty
    2.6.2013 19:15

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,022s