Keliakia-kirja

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Keliakia-kirja

Ensimmäinen perusteellinen ja käytännönläheinen kirja keliakian hoidossa tarvittavista tiedoista ja taidoista keliakiaa sairastaville aikuisille, heidän omaisilleen sekä keliaakikkolasten vanhemmille.

Kirja on tarpeellinen myös keliaakikoita hoitaville lääkäreille, sairaanhoitajille, ravitsemusterapeuteille ja monille muille ammattilaisille ja opiskelijoille.

Ja on muuten halvempi tilata Bookplussasta kuin Keliakialiiton sivuilta (katso linkki alta).

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (4)

 • KattiMatikka 5.3.2009 15:53

  TO-DEL-LA hyvä opus!

 • Kari 27.2.2009 21:35

  Vaimo kiinnostui kirjasta entistä enemmän kun tytär osoittautui +:ksi

 • Reetta  14.2.2009 19:57

  Kerrassaan hyvä kirja, joka kuuluisi jokaisen keliaakikon kirjahyllyyn. Kirjoittajat alansa ykkösiä. Itse hankin tuoreeltaan heti 2006 syksyllä.

 • Kari 13.2.2009 23:10

  Luin kirjan. Suosittelen hankkimaan, kaikenlaista käytännön tietoa. On täysin jäänyt huomiotta; ravitsemusterapeutin treffejä lääkäri ei viimeksi ottanut puheeksi ollenkaan. Mahtaisiko siitä olla mitään vahinkoa, jos tekisin treffit. Lukekaa kirja

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Jezu 
 • Lisätty
  12.2.2009 12:28
 • Muokkasi
  12.2.2009 12:32

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s