8.3. julkaistaan uusi leivonta- ja keittokirja keliaakikoille. Voit ennakkotilata sen hintaan 25.95e (+2.95e toimituskulut) Bookplussasta alla olevan linkin kautta. Kirjan on kirjoittanut Kaarina Virtanen.
Tässä kirjan kuvaus:
Kaksisataa leivonta- ja ruokareseptiä sekä uusinta tietoa keliakiaruokavaliosta. Keliakia on yleistynyt ja gluteeniton eli keliakiaruokavalio on alkanut kiinnostaa niitäkin, joille se ei ole välttämättömyys. Kattava ja monipuolinen keittokirja sisältää yli kaksisataa herkullista leivonta- ja ruokareseptiä sekä hyödyllistä tietoa keliakian hoidosta ja ruokavalioon sopivista raaka-aineista. Painotus on kevyissä ja terveellisissä ruuissa - herkkuja unohtamatta. Reseptivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja moneen tarpeeseen: pientä suolaista välipalalle, salaatteja, keittoja, pata- ja vokkiruokia, kastikkeita ja muhennoksia. Mukana on myös runsas valikoima leipiä, sämpylöitä ja pizzoja sekä jälkiruokia, täytekakkuja, muffineja, pikkuleipiä ja piiraita.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.