Leivonnaisia ja kevyttä kotiruokaa keliaakikoille

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Leivonnaisia ja kevyttä kotiruokaa keliaakikoille

8.3. julkaistaan uusi leivonta- ja keittokirja keliaakikoille. Voit ennakkotilata sen hintaan 25.95e (+2.95e toimituskulut) Bookplussasta alla olevan linkin kautta. Kirjan on kirjoittanut Kaarina Virtanen.

Tässä kirjan kuvaus:

Kaksisataa leivonta- ja ruokareseptiä sekä uusinta tietoa keliakiaruokavaliosta. Keliakia on yleistynyt ja gluteeniton eli keliakiaruokavalio on alkanut kiinnostaa niitäkin, joille se ei ole välttämättömyys. Kattava ja monipuolinen keittokirja sisältää yli kaksisataa herkullista leivonta- ja ruokareseptiä sekä hyödyllistä tietoa keliakian hoidosta ja ruokavalioon sopivista raaka-aineista. Painotus on kevyissä ja terveellisissä ruuissa - herkkuja unohtamatta. Reseptivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja moneen tarpeeseen: pientä suolaista välipalalle, salaatteja, keittoja, pata- ja vokkiruokia, kastikkeita ja muhennoksia. Mukana on myös runsas valikoima leipiä, sämpylöitä ja pizzoja sekä jälkiruokia, täytekakkuja, muffineja, pikkuleipiä ja piiraita.

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (4)

 • Reetta  15.4.2012 15:59

  Tämä kirja maksaa Heinolan ABC:n Kirjapörssi-kirjakaupassa vain 19,90 e. Sanoin myyjällekin, että on tosi edullinen. Oli siis ostettava omaksi.

 • Reetta  31.12.2010 22:43

  Lainasin kirjan kirjastosta ja vaikuttaa ihan hyvältä. Suhtkoht tavallisia ohjeita, joihin tarvikkeita löytyy omasta varastosta. Ja tosiaan ohjeista ei ole karsittu kaikkia ruokavammoja pois.

  Täytyypä tässä viikonloppuna jotain kokeilla vaikka leipoa.

  Kannattaa tutustua kirjaan.

 • Ninni 14.6.2010 07:50

  Ihana anoppini antoi tämän kirjan minulle, ja se vaikuttaa todella hyvältä! Vielä ei ole ehditty testata kuin yhtä reseptiä, mutta kirjassa on paljon kokeilemisen arvoisia vinkkejä. Ja mikä parasta, ohjeissa ei ole yritetty niputtaa samaan kastiin kaikkia jostakin ruokarajoitteesta kärsiviä. Usein gluteenittomista ohjeista on tehty myös laktoosittomia, munattomia, hiivattomia ja ties mitä. Itse syön kauraa ja kaikkea muuta paitsi gluteenia, joten tämä kirja on minulle kuin nappi otsaan!!! Keitot ja suolaiset ruoat on aika helppo itsekin vääntää gluteenittomiksi, mutta leivontaan olen kohtuullisen tuoreena keliaakikkona kaivannut vinkkejä, makeat leivonnaiset ja leivät eivät aina onnistu gluteenittomina automaattisesti hyvin.

 • Viveka 17.2.2010 20:52

  Houkuttelevan näköinen kansi ainakin. Pitääpä ehdottaa hankittavaksi lähikirjastoon.

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Jezu 
 • Lisätty
  17.2.2010 00:34
 • Muokkasi
  17.2.2010 00:36

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,023s