Leivo gluteenitonta

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Leivo gluteenitonta

Tällainen ruotsalaisen ruokatoimittaja Elisabeth Ekstrand Hemmingssonin kirjoittama gluteeniton leivontaopas löytyi. Kielenä suomi ja BookPlussan kuvaus sanoo seuraavaa:

"Tuoreita aamiaissämpylöitä, mantelitäytepullia, pehmeää suklaakakkua... Myös gluteenittomat leivonnaiset voivat olla maukkaita, meheviä ja näyttäviä. Leivo gluteenitonta on houkutteleva leivontakirja, jonka suolaiset ja makeat leivonnaisohjeet on huolella valittu ja ammattimaisesti testattu. Kaikki ohjeet ovat gluteenittomia, osa myös maidottomia. Kirja tarjoaa runsaasti vinkkejä taikinan leipoutuvuuden sekä leivonnaisten maun ja rakenteen parantamiseen. Opit käsittelemään gluteenittomia erikoisjauhoja, lisäämään taikinaan kuitua ja makua esimerkiksi raasteilla, siemenillä ja yrteillä sekä käyttämään leipäkonetta entistä monipuolisemmin.Kirjan tekijä Elisabeth Ekstrand Hemmingsson on ruokatoimittaja ja yksi Ruotsin johtavista gluteenittoman leivonnan asiantuntijoista. Hän on itse noudattanut keliakiaruokavaliota yli 20 vuotta."

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu 
  • Lisätty
    17.1.2012 23:57
  • Muokkasi
    17.1.2012 23:57

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s