Kiireisen kokkaajan gluteeniton keittokirja

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Kiireisen kokkaajan gluteeniton keittokirja

Tällainen kirja on julkaistu aivan muutama päivä sitten. Kuulostaa hyvin kiinnostavalta. Itse en ole vielä lukenut, mutta Bookplus kertoo näin:

Eija Piikkilän Kiireisen kokkaajan keittokirjasta on otettu huimat 40. painosta. Lienee ennätys alallaan. Nyt ruokamestari-kokki-kylmäkkö on tehnyt ensimmäisenä Suomessa Kiireisen kokkaajan gluteenittoman keittokirjan. Samaa ruokaa koko perheelle - nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Eija on selvittänyt resepteihin tarvittavat raaka-aineet siten, että sopivia helppoja tuotteita löytyy pienistäkin kaupoista.

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (1)

  • carietta 1.11.2011 16:30

    Itse selailin kirjakaupassa kyseistä kirjaa ja vaikutti ihan kiinnostavalta. Melko simppeleitä reseptejä

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu 
  • Lisätty
    30.10.2011 23:02

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s