KattiMatikka

Forum messages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Gluteenitonta Hki-Vantaan lentoasemalla 06/11/2011 8:15 PM

    Nyt en muista kahvilan nimeä mutta olisiko ollut Bar delight. Sellainen kahvila seinustalla, jossa on tietokoneen latauspisteitä ja kahvikarttoja tms. Sieltä löytyi gluteenittomia karjalanpiirakoita ainakin tässä pari kuukautta sitten.

  • Vuohelan Herkku pois Hartolasta? 06/02/2011 8:48 PM

    Kappas vaan... Veikkaan, että pääkaupunkiseutu kutsuu.

  • Jytte-jauhojen paremmuus? 03/27/2011 4:21 PM

    Ovatko innokkaasti leipojat huomanneet, että Jytte jauhot olisivat leipoutumisominaisuuksiltaan joten parempia?

    Tuli vaan ihan mieleen, että millaisia kokemuksia ihmisillä on Itse olen käyttänyt vähän kaikenlaisia jauhoja.

  • Keliakia ja mustelmat? 01/10/2011 11:52 AM

    Suosittelen lukemaan sisätautien erikoislääkärin Pertti Mustajoen artikkeliamustelmista

    Ja tosiaan mustelmat liittyvät veren hyytymisen ongelmiin eikä hemoglobiiniin. Hemoglobiini on rautapitoinen happea kuljettava proteiini ja trombosyytti eli verihiutale vaikuttaa veren hyytymiseen.

    Mutta siis hyvä kun menet laboratoriokokeisiin

  • Soijakastiketta Thaimaassa 12/16/2010 5:02 PM

    Ikävä kyllä en IHAN OIKEASTI osaa sanoa Sen tiedän, että briteissä ja Irlannissa keliaakikoille ohjeistetaan, että "älkää syökö soijakastiketta". Suomessa taas saa syödä soijakastiketta, koska asia on tutkittu ja soijakastikkeen vehnäproteiini eli gluteeni hajoaa soijanvalmistusprosessissa.

    Seuraavassa suora lainaus Keliakialiiton sivuilta:

    "Soijakastike=Soijapavuista, vedestä ja suolasta valmistettu
    maustekastike. Useimmiten sisältää vehnää,
    mutta vehnän gluteeni hajoaa käymisprosessin
    yhteydessä."

  • Kaurasta kysymys! 12/14/2010 7:41 PM

    Mä olen myös huomannut, että Semperin hiutaleista on tullut erilaisia kuin ennen. Muistuttavat tosiaan Puuppolaa ulkonäöltä. Maku on ollut mielestäni melkein sama. Mutta luomukaurapuuroa kaipailen yhä...

  • Fazerin ja Maraboun suklaat 12/02/2010 7:24 PM

    Uusimassa Keliakia-lehdessä kerrotaan, että muutamaa fazerin suklaata aletaan valmistaa niin, että tulee kontaminaatioriski. Muistan ainakin Pätkiksen päätyneen riskilistalle... Voi pöh Oli muutama muukin patukka, mutta nyt en muista. Katsokaapa lehdestä!

  • Uusi asia elämässä 11/04/2010 8:46 PM

    Ei se ole niin hirveää kuin ehkä ajattelet hengittelet vaan rauhallisesti. Ainakin itsellä auttoi paljon se rauhallinen hengitys!

  • Kanelin kanssa tarkkana 11/04/2010 8:44 PM

    Itse olen ostanut luomukaupoista. Löytyy ainakin Sonnentor-nimisen merkin alta Taitaa olla muillakin merkeillä. Marketeista en ole vielä etsiskellyt.

  • Moilas uutuudet 10/04/2010 1:32 PM

    Näkyi olevan mainos Moilas uutuuksista eli donitsista ja mallasleivästä (vai setsuuriko se oli).
    Onkohan joku jo bongannut/maistanut? Millaiselta maistui?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

    Private message
    Send private message

    Tips
    23 tips

    Products
    28 products

    Images
    15 images

    Links
    12 links

    Forum
    271 messages, 26 topics

    Comments
    60 comments

    Registration time
    10/12/2008 6:55 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,017s