MrsBucket

Forum messages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Antaisit kunnon vinkin 07/07/2010 12:06 PM

  Kun annat näissä keskusteluissa vinkkejä mistä olet mitäkin löytänyt, olisi kiva jos mainitsisit myös paikkakunnan. Ei täällä maalaisserkut välttämättä tiedä missä on Jumbo tai kun kirjoitat, että kaupungin jossakin liikkeessä on myytävänä jotain, niin olisihan se kiva tietää, että minkä kaupungin. Ei millään pahalla, mutta useampi hyötyisi vinkistäsi.

 • Kesä ja jäätelökioskit 06/29/2010 6:08 PM

  birgitta kirjoitti:
  .....marssin mein kylän kioskiin ja sanoin omistajalle,että siehän kayt tukussa joka viikko? Hän siihen sanoi että kyllä,ja saadaan tilattua siulle gluteenittomia tuutteja..Hän tilas jostain hesasta sellasesta mikä toimittaa kaikkea jäätelökamaa..???
  No,miulla on nyt 40 kpl glutfree tuutteja ja pakkasessa kaikenlaisia laktoosittomia jätskejä,niin palloja pyöritellään joka ilta.
  Ei ollu muuten kallis 40 kpl tuutteja,21 euroa!!!!
  T.Jaana

  Kun vohvelisi loppuvat, niin saatat löytää kiireessä lisää K-Citymarketista, kuten minä tänään. Frasi-merkkisiä vohveleita ovat ja kymmenen kpl paketissa. Lisäsin juuri tuotevinkkeihin niistä tietoa.

 • Strasbourg? 06/23/2010 3:40 PM

  Kiipuli kirjoitti:
  Vau, kiitos sulle! Harmi vaan ettei tuolta linkeistäkään löytynyt yhtään ravintolaa.

  Ranskasta on todellakin vaikeaa löytää gluteenittomia ravintoloita, muualta maailmasta sensijaan paljonkin.
  Tässä vielä toinen linkki sinulle, jossa on ainakin yksi Strasbourgilainen ravintola, joka tarjoaa gluteenitonta, pyytävät kuitenkin varmistamaan puhelimella etukäteen, puhelinnumero löytyy seuraavalla sivulla.
  http://www.specialgourmets.com/index/show-results-list/requester/list/searchType/3/searchCity/Strasbourg%2C+Alsace%2C+France

 • EriMaanKieltä 06/22/2010 9:03 PM

  Jezu kirjoitti:
  Minua on mietityttänyt onko keliaakikko englanniksi ihan vaan celiac eli esim. "I'm a celiac" vai pitääkö sanoa "I have a celiac disease"? Google Translate ei osaa auttaa

  Oiskohan tästä apua:
  http://www.sanakirja.org/search.php?q=keliaakikko&l=17&l2=3

 • EriMaanKieltä 06/22/2010 10:47 AM

  jensba kirjoitti:
  Nyt seuraa todella tyhmä kysymys: Eikö keliakia ole englanniksi Celiac disease? Miten lausuminen menee sanassa celiac? Ensimmäistä kertaa diagnoosin jälkeen lähdössä vihdoinkin ulkomaille, enkä koskaan ole joutunut kyseistä sanaa englanniksi käyttämään ))

  Sanakirja neuvoo ääntämään sen [si:liaek]. Nuo a ja e yhteen kirjoitettuna (en tiedä löytyykö näppäimistön merkeistä vastaavaa), lausuessa lienee lähinnä meidän ä-kirjainta, kuten sanassa hat=hattu.
  Muuten celiac-sana on usein kirjoitettu muotoon coeliac.

 • Strasbourg? 06/22/2010 10:24 AM

  Kiipuli kirjoitti:
  Onko kenelläkään tiedossa Strasbourgissa olevaa ravintolaa, josta saisi gluteenitonta ruokaa?

  Hei, katsoppas tätä alla olevaa nettilinkkiä ja siinä olevaa Alsaciennen vastausta samaa asiaa tiedustelevalle Wahiawakidille. Jospa löytäisit siitä jotain hyödyllistä tietoa:
  http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g187075-i825-k3558234-Gluten_Free_options_in_Strasbourg-Strasbourg_Alsace.html

 • Makunautinto 06/12/2010 11:58 AM

  Olin viime viikonloppuna Hesassa kyläilemässä ja siellä tarjottiin aamiaispöydässä Frian karkeita minipatonkeja. En ole aikaisemmin maistanut mitään Frian tuotteita, mutta tämä tuote ainakin yllätti tosi iloisesti. Kotiin päästyäni menin heti paikalliseen S-markettiin tutkimaan pakastehyllyjä ja löysin kaksi pakettia kyseistä patonkia. Sieppasin ne tietysti mukaani ja tulen vastaisuudessakin käyttämään vaihteeksi omien leipieni ohella. Suosittelen kaikille vaikkapa jos tulee tarve saada äkkiä tarjottavaa vieraille tai muuten vain.
  Frian tuotteista on Glu.fi:n sivuilla ollut puhetta jo aiemminkin, mutta liitän vielä mukaan linkin Frian omille nettisivuille:
  http://www.fria.se

 • Mistä silmälasit? 05/27/2010 2:05 PM

  Jezu kirjoitti:
  Specsavers on tähän mennessä tarjonnut edullisimmat hintaan 299e (mainoksissa hintana 199e, mutta niihin on pakko ottaa ohennetut linssit, jotka lisäävät hintaa 100e), mutta aiemmin olen maksanut yksitehoisista merkittömistä laseista 100-200 euroa. Hinnat ovat ilmeisesti nousseet?

  Hankimme tässä kevään aikana mieheni kanssa meille molemmille aurinkolasit omien silmälasien vahvuuksilla. Mieheni otti yksiteholinssit ja minä rajattomat kaksitehot (ohennettuina tulivat molemmat ja uusilla, liikkeestä ostetuilla kehyksillä). Silloin oli Varkauden Specsaversilla tarjous ja meidän kumpaisenkin aurinkolasit irtosivat hintaan á 100 euroa. En muista millainen tarjous oli tavallisista silmälaseista, mutta aurinkolasithan ovat vain värjätyt silmälasit, joten luulisin, että hinta olisi ollut sama.
  Sinun varmasti kannattaa odottaa Specsaversiltä uutta tarjouskampanjaa, ellei ole kiire.

 • Ulkomaisia keliakiasivustoja 05/23/2010 11:19 PM

  Jezu kirjoitti:
  Oletteko törmänneet hyviin ulkomaisiin keliakiasivustoihin?

  Olen tässä katsellut mielenkiinnolla nettisivua, jolla on USA:n kartta ja siinä jaettu USA osa-alueittain lokeroihin, joista voi valita osavaltion, jonka ravintoloista haluaa tietoa. Lisäksi on INTERNATIONAL-osio, jossa löytyy muiden maiden ravintoloita. Suomestakin löytyy muistaakseni kolme Hesan ravintolaa.
  Olisipa ollut hyödyllinen sivusto silloin kun matkustin autolla USA:n itärannikon Niagaran putouksilta Floridaan ja kävin myös Nevadassa, Californiassa ja Hawaijin kahdella saarella. Vaan eipä ollut silloin vielä tietsikat ja netit käytössä. Käyhän seikkailemassa sivulla:
  http://www.celiachandbook.com/restaurant-guide.html

 • Missä luuraa kunnollinen jäätelötuutti? 05/20/2010 11:05 PM

  Jezu kirjoitti:
  Mielenkiintoista nähdä näitä muiden saamia vastauksia. Samaa viestiä suoltavat kaikille. Ei anna hirveän hyvää kuvaa ja huomaa, ettei firma seuraa, mitä heistä puhutaan verkossa. Mitä luulet, laittavatko sinulle uuden viestin, jos joskus alkavat valmistaa uutta gluteenitonta tuuttia?

  HAHAA... täytyy olla tosi optimisti jos elättelee moisia toiveita. Ei ne kyllä pidä asiakkaan puolia, firman edusta puhumattakaan. Jos pitäisivät, ottaisivat hanakammin huomioon mitä kentällä puhutaan ja toivotaan. Kaikki tuo olisi heille myyntiä, jos ei isoa, niin rahaa kuitenkin.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  6 tips

  Products
  10 products

  Images
  6 images

  Links
  1 a link

  Forum
  92 messages, 13 topics

  Comments
  21 comments

  Registration time
  03/01/2010 5:16 PM

©2023 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,032s