sarikka

Forum messages

<< Start < Previous
1 2
 • Mantelikeksejä 03/07/2010 10:43 PM

  Siellä on aivan ihania Luomu-appelsiini-pähkinäkeksesjä UKsta. Kampin K-kaupassa on varmasti suurin valikoima glut. tuotteita Suomessa, jos ei koko euroopassa. Niitä on useista eri maista. Sellaisia tuotteita, joita ei mistää muualta saa. Heillä on loistava gluteenittomien tuotteiden hylly, kannattaa mennä katsomaan.

 • Missä matkaillut keliaakikkona? 03/05/2010 11:02 PM

  Viime syyskuussa oltiin Italian Sorrentossa. Aivan ihan reissu, ei mitään ongelmia ruuan kanssa!!!! voin suositella lämpimästi. Glut. pastaa ja pizzaa sai tosi monissa paikoissa, jopa sellaisissa ravintoloissa joissa sitä ei ollut mainittu ruokalistalla mutta kun kysyin, keittiöstä löytyi glut. pastaa. Kastikkeet oli ihania. Sain ihania risottoja yms. sekä glut. jäätelövohveleita oli ainakin kahdessa eri jäätelöpaikassa eli sain ihanaa glut. italialaista jäätelöäkin. Leipää ostin apteekista, ja hotelli oli järjestänyt minulle omat jugurtit, jotka sain ottaa jääkaapista. Lisäksi kun toin omat leivät, aamiainen oli ihana. Kerrassaan ihana matka.

 • Sipulirenkaat 03/05/2010 10:58 PM

  olen tehnyt mm. kananugetteja, herkullisia tuli. Pyöritellään kanapalat kananmunassa ja sen jälkeen glut. korppujauhoissa (voi kokeilla myös muilla jauhoilla) joissa mieleisiä mausteita. Keitetään rasvassa, tulee tosi nopeesti. Herkullisia!

 • Schärin suklaamurot 01/27/2010 10:00 PM

  Juuri noista muroista joista laitoit kuvan. Pahanmakuisia!

 • Gluteenittomat cannellonit? 01/27/2010 9:59 PM

  hei, voisin kokeilla tehdä itse. Kerrotko vielä mistä löydän reseptin?

 • Mudcake 01/26/2010 8:09 PM

  Tänään ostin Frian mutakakkua Tapiolan K-marketista. Ihanaa! En tiedä mistä Turusta saa mutta soita johonkin isompaan K-markettiin ja kysy onko valikoimissa.

 • Mudcake 01/26/2010 8:09 PM

  Tänään ostin Frian mutakakkua Tapiolan K-marketista. Ihanaa! En tiedä mistä Turusta saa mutta soita johonkin isompaan K-markettiin ja kysy onko valikoimissa.

 • Amarantti 01/26/2010 8:06 PM

  Sain Amaranttia Perulaiselta ystävältä. Hän suositteli esim. leivittämään pihvin siinä, eli paneeraamaan. Myös jugurtin kera. Paketin kyljessä on osoite josta löytyy reseptejä http://www.andesa.fi ja nettiosoite josta tuotetta voi tiedustella andesa@andesa.fi (Lohjalla) sieltä saa myös mm. ihanaa perulaista kahvia, ja Matkamessuilta löysin heidän kojultaan hyviä gluteenittomia keksejä.

 • Murot 01/26/2010 8:00 PM

  Kellogsin Rice Crispies Multi Grain on keliaakikoille sopivia.

 • Gluteenittomat pizzapohjat 01/26/2010 7:58 PM

  Frian Glutenfira Pizzabotten, 2 kpl paketissa. Ostin Tapiolan K-kaupasta ja tuli todella mahtavan herkullista pizzaa!!! parasta mitä valmiina saa. suosittelen lämpimästi.

<< Start < Previous
1 2

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

©2023 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,016s