Dapson

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • jti 2 viestejä21.11.2009 13:24

  Tervehdys keliaakikot osaako kukaan neuvoa mistä saisi dapsonia kyseinen lääke on loppu koko etelä-suomen apteekeista. Lupaavat viikolla 49(maahantuoja)olen ällikällä lyöty oma ihotautilääkäri pahoitteli että suomen lääkehuolto on retuperällä.Varsinkin kun korvaavaa lääkettä ei ole.

 • Reetta  719 viestejä21.11.2009 19:50

  Entisenä Dapsonin käyttäjänä voin kuvitella tunteen. Silloin kun itse jouduin käyttämään, kävin aina "hamstraamassa" seuraavan satsin jo hyvissä ajoin - jos tulee joku tilanne, ettei saisikaan. Yleensä se purkki, jonka sain, oli se apteekin viimeinen.

  Itselleni jäi pillereitä purkin pohjalle, kun pääsin Dapsonista eroon, mutta "parasta ennen päivä" on tuossa purkin pohjassa jo ohitettu.

  Dapsonin käyttäjämäärä on varmaan tosi pieni koko Suomessakin, kun sitä ei muuhun kuin ihokeliakiaan käytetä.

 • Mainos

 • jti 2 viestejä21.11.2009 20:08

  Tiedät varmaan miltä iholla tuntuu punoitusta on kyynärpäissä ja polvitaipeissa ja pieniä rakkuloita nousee iholle.niitä raappiessa. Kiitos vinkistä eiköhän tämä opeta(siperia opettaa)sanotaan.

 • Reetta  719 viestejä21.11.2009 22:22

  Kyllä muistan tuon sietämättömän kutinan kyynärpäissä ja välillä päänahassakin. Et voi olla raapimatta rakkuloita ja sitten iho on rikki ja rakkuloista tulee sitä kellertävää nestettä ja lopputuloksena viimeksi rumat ruvet ja pitkään näkyvät arvetkin.

 • Jezu  Ylläpitäjä20.3.2010 19:50

  Kuinkas kävi, toteutuiko lupaus? Saatiinko lääkettä?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • tuittuli 9 viestejä25.3.2010 22:15

  Kyllä Dapsonia löytyy (onneksi!)Oma purkkini tulee nyt Tanskasta,kun edellinen satsi oli Norjasta.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,037s