Tallulah

Keskusteluviestit

39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
 • "Kahvi ja pulla" 1.12.2009 11:32

  Pulla kirjoitti:
  Kun kadun varsilla mainostetaan "kahvia ja pullaa" tiettyyn hintaan, luulisi myös keliaakikoille olevan "kahvin ja pullan" samaan hintaan.

  Eihän se koske kaikkea pullaa! Mitä olen huomannut niin tuo tarjous on yksi tietty pulla ja piste. Koskaan en ole huomannut että tarjouksella saisi minkä tahansa pullan.

 • Hotelliaamiainen Saksassa 1.12.2009 11:31

  Ilman muuta ilmoitat, tai siis kysyt että onko mahdollista ja jos ei ole niin kysy voitko tuoda omat leivät jos leipää aamiaisella haluat. Olet siis tarkistanut että aamupala kuuluu? Saksassa kun aika harvassa hotellissa hintaan edes kuuluu aamupala.

 • Oletteko ajanmyötä tottuneet gluteenittoman makuun 1.12.2009 11:30

  Gluteenittomissa tuotteissa on pahoja, kuten gluteenia sisältävissäkin. Yllätys!
  Joku vain on suuhun pahaa, itse en voi sietää juurikaan tattaria. Harvasta gluteenittomasta pullasta olen pitänyt. Sitten on niitä joissa ei huomaa mitään eroa, kuten pizza tai täytekakku tai kääretorttu. Mun suosikkileipäni on tällä hetkellä Toastyn rouheinen, jota mun moni kaveri on maistanut ja kaikki ovat sanoneet sen olevan hyvää myös heidän suuhunsa. Se gluteeniton tortilla on pelkkää pahvia, kerta riitti... Mutta niinhän se on tavallisellakin ruokavaliolla, kaikesta ei vain pidä!

 • Kuulutko Keliakialiittoon? 18.11.2009 20:43

  Miksi maksaisin jäsenmaksua järjestölle josta en saa palvelua? Jos jonkun mielestä olen vapaamatkustaja niin sitten olen, mutta järjestö on jäseniään varten. Jos mitään vastausta ei tule ennenkuin tivaa kunnolla niin en minä halua sellaista järjestöä tukea, vaikka kuinka edistäisivät tunnettavuutta. En ole muuten täällä nähnyt yhtäkään näkyvää kampanjaa, eikä maakunnan päälehdessä ole juttuja ollut joten en tiedä missä niitä kampanjoita sitten pidetään... Yhdessä tilaisuudessa kävin joka ei vastannut pätkääkään sitä mikä otsikkona oli eivätkä "asiantuntijat" tienneet todellakaan MITÄÄN, edes simppeleitä perusasioita.

 • Sairaalaruoka 17.11.2009 13:22

  No en usko että keliaakikolle tai kenellekään ruoka-allergiselle tuotaisiin kenen tahansa ruoka. Vai onko joskus jollekin käynyt näin? Itse olen ollut kahdesti sairaalassa eikä mitään ongelmia ollut ruuan kanssa.

 • Kuulutko Keliakialiittoon? 17.11.2009 13:20

  Erosin liitosta koska palvelu oli niin surkeaa, ts. sitä ei ollut. Kaikesta piti kysyä kolmeen kertaan, vasta vähän tiukkasanaisempaan viestiin tuli vastaus. Ja tämä tapahtui neljän eri liiton työntekijän kanssa! Mitään hyötyä jäsenyydestä ei ollut.

 • Sosiaaliset vaikutukset 13.11.2009 17:45

  Vegaanillekin itämaiset ravintolat ovat pelastus, todella monesta kiinalaisesta ja thaimaalaisesta ravintolasta saa vegaanista ruokaa. Tiedän tämän siksi että mun yksi kaveri on vegaani ja me kyllä löydetään yhteisiä ravintoloita aika ongelmitta.

 • Missä matkaillut keliaakikkona? 13.11.2009 17:44

  ^GTmutsi varmasti osaa sanoa vielä enemmän, mutta mun kokemus oli että ravintoloissa oli myös englanniksi ruokalistat. Ruokalistat oli yleensä kuvien kera joten ne on melko paksuja opuksia kun on kunnon värikuvat annoksesta. Tarjoilijat eivät kyllä englantia osaa kuin ERITTÄIN harvat. Tarvittaessa löytyi sit aina joku vuoropäällikkö joka yleensä osasi englantia, muistaakseni ei ollut kuin yksi tarjoilija joka puhui englantia niissä ravintoloissa joissa viikon aikana ehdin käydä. Mutta, Pekingissä on 60 000 ravintolaa joten mitään yleispätevää on vaikea sanoa tuolla perusteella.

 • Oireet - harvinaisemmatkin? 13.11.2009 09:44

  http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=alg00163

  Uskoisin että tuossa mainittaisiin jos kyse olisi vitamiinin tai hivenaineen puutoksesta, tai yleinen keliakian oire.
  Ja minulla siis on kuivat silmät, monella ihmisellä on, mutta en usko sillä olevan mitään tekemistä keliakian kanssa.

 • Oireet - harvinaisemmatkin? 12.11.2009 17:59

  ^Olen tuon väitteen kuivista silmistä kuullut ennenkin. Vaaditaan kyllä melkoiset perusteet ennen kuin itse uskon että keliakialla olisi mitään tekemistä kuivien silmien kanssa. Mistä syystä itse uskot näin?

39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  476 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  39 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.10.2009 13:06

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,018s