Tällainen gluteeniton opas löytyi Bookplussasta:
Vihdoinkin on tehty keittokirja, jonka ohjeet ovat helppoja ja herkullisia, edustavat tuoreimpia trendejä, ja sopivat kaikille - myös keliakiaa sairastaville. Kun tämän kirjan ruokia tarjoaa vierailleen, ei kukaan tajua ruoan olevan gluteenitonta. Ikävän dieettiruoan ajat ovat ohitse. Mikä helpotus emännälle ja keliaakikolle itselleen! Kirja tarjoaa uusia raikkaita ohjeita niin alkuruokiin, pääruokiin, jälkiruokiin kuin pikkupaloihin. Oman lukunsa ovat saaneet jännittävät, juhlavat leivät. Elisabeth Eksrand Hemmingsson on keliaakikkona perehtynyt hyvin gluteenittomaan ruoanvalmistukseen, ja kaikki valmistusohjeet on testattu. Ruokakuvat ovat valokuvaaja Kent Jardhammarin käsialaa. Kirjan on suomentanut ruokatoimittaja Pirjo Muurinen.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.