Herkutellaan yhdessä! ilman gluteenia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tällainen gluteeniton opas löytyi Bookplussasta:

Vihdoinkin on tehty keittokirja, jonka ohjeet ovat helppoja ja herkullisia, edustavat tuoreimpia trendejä, ja sopivat kaikille - myös keliakiaa sairastaville. Kun tämän kirjan ruokia tarjoaa vierailleen, ei kukaan tajua ruoan olevan gluteenitonta. Ikävän dieettiruoan ajat ovat ohitse. Mikä helpotus emännälle ja keliaakikolle itselleen! Kirja tarjoaa uusia raikkaita ohjeita niin alkuruokiin, pääruokiin, jälkiruokiin kuin pikkupaloihin. Oman lukunsa ovat saaneet jännittävät, juhlavat leivät. Elisabeth Eksrand Hemmingsson on keliaakikkona perehtynyt hyvin gluteenittomaan ruoanvalmistukseen, ja kaikki valmistusohjeet on testattu. Ruokakuvat ovat valokuvaaja Kent Jardhammarin käsialaa. Kirjan on suomentanut ruokatoimittaja Pirjo Muurinen.

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Vinkkejä samasta aihepiiristä

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

  • Lisääjä
    Jezu 
  • Lisätty
    5.8.2012 20:00

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,042s