Tämä teksti löytyy Bookplussan kaupan sivuilta. Kirja maksoi 20.97e
Itse en ole vielä kirjan ohjeita kokeillut, mutta ihanaiset skonssit ainakin näyttävät herkullisilta!
Leivontataituri Hannah Miles on kehittänyt joukon mainioita gluteenittomia reseptejä, joiden avulla keliaakikkokin saa nauttia tuoreesta leivästä, herkullisista piiraista sekä suussa sulavista kakuista ja pikkuleivistä.Yli 60 reseptin joukosta löytyvät kaikkien suosikkileivonnaiset; browniet, muffinit, skonssit, rinkelit, kahvikakut, leivät, pizzat ja ihanat leivotut jälkiruoat.Kirja opastaa myös gluteenittomien raaka-aineiden valinnassa ja käytössä sekä muissa gluteenittoman keittiön käytännön ongelmissa. Näillä ohjeilla jokainen onnistuu.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.