Reetta 

Forum messages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa 03/26/2017 11:18 AM

  Aulanko-hotelli on tammikuussa 2017 muuttunut Rantasipistä Cumulukseksi ja aamiaisessa oli tapahtunut tasonlasku. Joulukuun reissulla oli aamiaisella riispuuro joka aamu muun puuron lisäksi. Nyt oli joka aamu "sopimatonta" puuroa. Tarjolla oli pussipuuroja, mutta automaatista saatu kuuma vesi oli niin haaleeta, että puurohiutaleita sekaan hämmennettäessä puuro oli jo jäähtynyt. Harmi. Leipätarjonta oli joka aamu sama, yhtä sorttia (Rollfoods ?), lasipurkissa olevat keksit olivat varmaan samat, jotka oli jo joulukuussa 2016 ?
  Seuraava reissu on elokuussa ja kun laitan sähköpostia, täytyy laittaa että hankkivat esim. noita karjalanpiirakoita gluteenittomana, kun valinnan varaakin löytyy nykyään. Pakastepiirakoita voisi olla aina pakkasessa.

 • gluteenitonta Kroatiassa 02/11/2017 8:55 AM

  Omat kokemukseni on reilun kolmen vuoden takaa. Lounas sisältyi matkan hintaan, mutta silti tuli ulkona käytyä illalla syömässä. Tosi hyvin kielikäännöksen kanssa pelitti homma. Ei jäänyt kertaakaan tarjoilija hoo moilasena seisomaan kielikäännös kädessä, vaan heti ymmärsi, mistä kyse. Annokset tosi reilun kokoisia ja maukkaita.

  Schärin sivuilla on jossain vaiheessa ainakin ollut karttahomma, mistä saa haettua gluteenittomia Schärin tuotteita myyvät paikat eri maista. Aika usein on tullut käytettyä.

 • Hyvä ja kunnollinen talvi 02/11/2017 8:49 AM

  Kyllä nuo lumiset talvet taitaa olla historiaa. Täällä on lunta ehkä kymmenen senttiä. Ravikin latukin on ollut suunnilleen joulukuisen tykkilumen varassa tehty. Eipä ole tullut käytyä edes katsomassa.
  Pakkasta kyllä nyt on taas viikon verran riittänyt. Puut upeassa kuurassa.
  Ei ole pahemmin lumikolaa tarvinnut tänä talvena käyttää, hiekoituslapiota kyllä.

 • Porokylän Leipomo hakee työntekijöitä 12/17/2016 5:32 PM

  Hieno homma. Nuo gluteenittomat karjalanpiirakat todella ansaitsivat tuo Vuoden 2016 Gluteeniton tuote-palkitsemisen.

 • Gluteenittomat viipaleleivät vertailussa 07/21/2016 2:14 PM

  Moikka !

  Onko joku onnistunut viime aikoina löytämään kaupan pakastekaapista Schärin pakasteleipiä, mm. Vital.
  Omassa S-Marketissa yrittävät väittää, että valmistus olisi lopetettu, mutta en tuota ihan usko. Ainakin Schärin sivuilta leivät edelleen löytyy ja eiköhän sivut aika taajaan päivity.

  Taitaa olla taas ihan joku S-ryhmän "konseptijuttu" - ettei kuulu muka valikoimiin.

 • Porokylän Leipomo kasvaa 06/19/2016 8:54 PM

  Tosi hieno homma.
  Nuo Porokylän tuotteet on niin hyviä.

 • Kokemuksia Fuerteventurasta? 04/27/2016 9:40 AM

  Olin maaliskuussa all inclusive-reissulla Corralejossa Fuerteventuralla. Ainakin tuolla gluteeniton onnistui ihan hyvin, kun kysäisi tarjoilijalta, mitä voin syödä ja aika paljon voi itsekin päätellä. Aamiaiseksi sain gluteenitonta leipää ihan kunnon satsin ja mukana oli yleensä makeetakin mukana.

  Kaupoissa ei käyty valikoimia kattelemassa, kuten yleensä, mutta varmaan olisi syötävää löytynyt, jos olisi ollut tarvetta.

  Lennot oli Primera Airin ja niillä glueeniton lentokoneruoka pelittää tosi hyvin. Ensin tuodaan lapsille ruoka-annokset ja seuraavaksi erikoisruokavalioisten ruokalootat (nimi ja paikkanumero ja ruokavalion laatu merkattuna lootan kanteen).

 • Lääke keliakian hoitoon testissä 04/27/2016 9:29 AM

  FinnMedillä Tampereella näyttää myös alkavan uusi lääketutkimus, johon voi ilmoittautua mukaan. Tarkempaa tietoa löytyy Keliakialiiton sivuilla.

  Jos asuisin Tampereella tai lähistöllä eikä työ haittaisi harrastamista, menisin mukaan.

 • Gluteenitonta Krakovassa? 10/25/2015 9:55 AM

  Krakovassa on käyty. Tuli testattua tuo Manzana ja Pod Baranem. Gluteenitonta sai, hinta ja maku ihan ok. Tuo Miazsz-kahvila jäi käymättä, kun Zakopane-retkeltä palattua ei jaksanut enää lähteä etsimään (katuosoite oi jäänyt laittamatta ylös). Hotellille (Golden Tulip) oli matkatoimisto ilmoittanut etukäteen ja mennessä opas vielä saattoi meidät hotelliin ja gluteenittomuus vielä respassa selvitettiin. Aamiaisleipää olisi ehkä voinut pikkasen enempi lämmittää, niin olisi ollut parempaa.

  Tuo iso ostoskeskus tuli myös käytyä ja Carrefourista tarttui mukaan pari keksipakettia. Ihan hyvä gluteeniton valikoima oli.

  Krakova on paikka, johon voisi mennä toistekin hiukan eri vuodenaikaan (edellisviikolla nimittäin siellä satoi räntää maanantaina ja viikko siitä taaksepäin oli ollut 27 astetta lämmintä). Nähtävää riittäisi vaikka viikoksi varmasti.

 • STM:n perusteet ruokavaliokorvauksen poistoon 10/08/2015 6:33 AM

  Ensimmäinen allekirjoittajaherroista näyttää olevan diplomi-insinööri ja toinen lakimies, joten se siitä lääketieteellisestä asiantuntemuksesta.

  Ilmankos asiavirheitä vilisee.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  7 tips

  Products
  10 products

  Links
  16 links

  Forum
  719 messages, 11 topics

  Comments
  186 comments

  Registration time
  02/12/2009 6:42 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s